.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 
     

Vi er stolte av å kunne si at Venabu er kjent for sitt gode kjøkken og hyggelige personale! Mates tilberedes fra bunnen av, og våre kokker byr på spennende fisk-, kjøtt- og vegetarretter.

 

Frokost kl 8-10: En god norsk frokostbuffet med rikelig utvalg av pålegg, frokostblandinger, juice, melk og assortert utvalg av godt brød. Nykokt frokostgrøt. Frisk frukt.

 

Lunsj kl 14-15: Gode og enkle varme retter, salatbar, desserter og et utvalg av oster serveres på hverdagene. Søndager serverer vi en stor lunsjbuffet med varme og kalde retter, desserter og lokale oster.

 

Kveldsmåltidet kl 18.30 : Om sommeren har vi koldtbord de fleste kveldene.  Om vinteren serverer vi 3-retters middag noen kvelder, og andre kvelder har vi koldtbord med varme og kalde retter.

 

Norsk matbord hver onsdag - En av Venabus spesialiteter! En stor buffet med norsk tradisjonsmat. Før koldtbordet starter får du vite litt om du forskjellige rettene. 

 

For de som har behov for spesiell diett lager vi det, f.eks. diabetes og cøliaki.

 

Vegetarmat: Vi har mange gjester som er vegetarer, og vegetarretter inngår i vår meny.

 

Dersom det er spesielle matbehov, vær snill og gi beskjed på forhånd.

 

Venabus populære Viltaften med et stort utvalg retter og dansemusikk arrangeres i begynnelsen av november.

I desember dekker vi det store Julebordet med tradisjonsrike retter, tilberedt fra grunnen av basert på gamle oppskrifter.  

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 07.11.2014