.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 
Muen fra spisesalen på Venabu

Et hjemmekoselig hotell på fjellet

Hvor?
Venabu fjellhotell ligger fint og fritt på Venabygdsfjellet sør for Rondane nasjonalpark. Dette særpregede høyfjellsplatået byr på fine naturopplevelser med store vidder og fjellvatn, spennende fosser og kløfter og topper opp mot 1500 m.

 

Hva slags hotell?
Venabu er bygget ut i etapper i norsk arkitektur med lyse værelser og oppholdsrom, og har 56 rom med dusj/wc og telefon, 6 av rommene er tilrettelagt for rullestolsbrukere. Vi har også høystandard utleiehytter.  Fredelig og avslappet atmosfære.
 

Inne
Spisesalen har nydelig utsikt til Rondane og de nære fjellområdene. I underetasjen finner du badstuer, møterom, to TV rom, bordtennis og biljardbord, spill og lekekrok for barna.  Stor skistall og smørerom, tørkerom.  Suvenirbutikken har småsuvenirs og et utvalg av håndlagede ting fra distriktet.  Venabu har to store stuer hvor det er plass til å sitte foran peisen eller svinge seg på dansegulvet. Vi har dans til levende musikk seks kvelder i høysesongene og bar med alle rettigheter.  Januar og februar vil vi ha musikk enkelte kvelder.

Hver søndag kveld viser Lars lysbilder fra Venabu og fjellområdet og forteller om aktiviteter både sommer og vinter.  En kveld pr uke forteller Halldis om plantelivet på fjellet og viser nærbilder av fjellfloraen.

Maten
God mat er viktig!  Hver onsdag kveld har vi norsk matbord - det er buffet med tradisjonsmat og vi forteller litt om rettene vi serverer.  Vi er kjent for god, hjemmelaget mat, og for et godt utvalg av vegetarretter.  Du er velkommen til å nyte utsikten fra spisesalen for à la carte servering eller en kopp kaffe i tillegg til de faste måltidene.

 

Ute
Vi legger stor vekt på tilrettelegging for turer i fjellet.  Stier og skiløyper går ut fra hotellet i alle retninger og vi byr på turer med leder både sommer og vinter. Om sommeren har vi også hester for turer i fjellet, om vinteren er det mulighet for kanefart ved forhåndsbestilling. I over 40 år har vi hatt Vintersportsuke for funksjonshemmede i april.

 

Vertskap
Vår familie har bygget opp Venabu siden 1950 under mottoet vennlighet og hjelpsomhet. Vi og våre mange faste medarbeidere ønsker dere hjertelig velkommen til fjells!

Familien Tvete

 

Praktiske opplysninger

 

Spisetider:

Frokost

kl 08.00 - 10.00

 

Lunsj

Kl 13.30 - 15.00

 

Middag/Koldtbord

kl 18.30-20.00

 

Innsjekk fra kl 14.30
Utsjekk innen kl 11.00

 

Betaling

Vi tar alle vanlige kreditkort:

VISA

MASTERCARD

EUROCARD

DINERS

AmX

 

Bredbånd

Vi har trådløs gratis bredbånd (WiFi) på alle gjesterom og egen gjeste-PC for Internett

 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 03.03.2017