.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 
   

ROMTYPENE

Vi har 56 rom med dusj/wc og telefon. Østfløyen er den eldste delen og ble bygget i 1964, og vestfløyen ble bygget i 1976.  Begge romfløyene er pusset opp i senere tid. Rommene i vestfløyen er større og har oppvarmet baderomsgulv. Trådløs gratis bredbånd (WiFi) på alle gjesterom.

 

Østfløyen:

10 enkeltrom med utsyn mot sør. Oppvarmet baderomsgulv. 

10 dobbeltrom med utsyn mot nord. Fire av rommene har dobbeltseng, de andre har separate senger som kan settes sammen. Ikke oppvarmet baderomsgulv. To etasjer, ikke heis.


Vestfløyen:

36 dobbeltrom, alle med oppvarmet baderomsgulv.  De fleste av rommene har separate senger som ikke kan flyttes. Sovesofa på disse rommene. Plass for en ekstra seng i tillegg, men det er litt trangt med 4 personer pr rom.

6 av disse rommene er hjørnerom og tilpasset rullestolsbrukere. På hjørnerommene er det dobbeltsenger som kan flyttes fra hverandre, samt en dobbelt sovesofa.

3 av rommene er familierom - dvs 2 dobbeltrom med dør i mellom og felles dusj/wc for disse to rommene.  Det er 4 ordinære senger samt en ekstra sovesofa og mulighet for å sette inn en ekstraseng.

Fire etasjer med personheis.  I underetasjen ligger 2 badstuer og bordtennis-rom.

 

Generelt:

Alle rom er røykfrie og har telefon. Noen rom hvor det er tillatt å ha med hund.  Må forhåndsbestilles. Nesten alle rom har teppelagt gulv, mulighet for allergifritt sengetøy (ingen faste tepper i hyttene).

 

Storhytte for 20 personer som består av 5 soverom à 4 køyesenger, to kjøkkenkroker, 3 dusjer/wc, tørkerom og felles oppholdsrom/spiseplass.  Enkel standard, tidligere personalbolig beliggende 30 meter fra hotellets hovedinngang.   Leies ut til grupper enkelte perioder høst-vinter og vår.

 

Høystandard hytter  med plass for 2-10 personer 150 meter fra hotellet, les mer


 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 03.03.2017