.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

ROMTYPENE

Vi har 56 rom med dusj/wc og telefon. Østfløyen er den eldste delen og ble bygget i 1964, og vestfløyen ble bygget i 1976.  Begge romfløyene er pusset opp i senere tid. Rommene i vestfløyen er større og har oppvarmet baderomsgulv. Trådløs gratis bredbånd (WiFi) på alle gjesterom.

 

Østfløyen:

10 enkeltrom med utsyn mot sør. Plass for en ekstra oppredning på sofa. Oppvarmet baderomsgulv. 

10 dobbeltrom med utsyn mot nord. Ikke plass for ekstraseng, men en barneseng for barn under 4 år går bra. Fire av rommene har dobbeltseng, de andre har separate senger som kan settes sammen. Ikke oppvarmet baderomsgulv. To etasjer, ikke heis.


Vestfløyen:

36 dobbeltrom, alle med oppvarmet baderomsgulv.  De fleste av rommene har separate senger som ikke kan flyttes. Sovesofa på hvert rom. Plass for en ekstra seng i tillegg, men det er litt trangt med 4 personer pr rom.

6 av disse rommene er hjørnerom og tilpasset rullestolsbrukere. På hjørnerommene er det dobbeltsenger som kan flyttes fra hverandre, samt en dobbelt sovesofa.

3 av rommene er familierom - dvs 2 dobbeltrom med dør i mellom og felles dusj/wc for disse to rommene.  Det er 4 ordinære senger samt en ekstra sovesofa og mulighet for å sette inn en ekstraseng.

Fire etasjer med personheis.  I underetasjen ligger 2 badstuer og bordtennis-rom.

 

Generelt:

Alle rom er røykfrie og har telefon. Noen rom hvor det er tillatt å ha med hund.  Må forhåndsbestilles. Alle rom har teppelagt gulv og allergifritt sengetøy (ingen faste tepper i hyttene).

 

DNT-medlemmer:

DNT-medlemmer får rabatt på ordinære rom med dusj/wc.  For opphold i 2 netter eller mer, gir vi 5% rabatt på pensjonsopphold.  For enkeltovernattinger gir vi 10% rabatt.

 

Storhytte for 20 personer som består av 5 soverom à 4 køyesenger, to kjøkkenkroker, 3 dusjer/wc, tørkerom og felles oppholdsrom/spiseplass.  Enkel standard, tidligere personalbolig beliggende 30 meter fra hotellets hovedinngang.   Leies ut til grupper enkelte perioder høst-vinter og vår.

 

Høystandard hytter  med plass for 2-10 personer 150 meter fra hotellet, les mer


 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 25.12.2014