.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Det fenomenale Peer Gynt stevnet

Link til programmet for 2015, pdf-format

Det blir 6 forestillinger, premiere fredag 31. juli. Rondanekonserten søndag 9. august 2015.
***************************************

Peer Gynt stevnet blir arrangert de to første ukene av august hvert år og vi har også i år sikret oss de beste billettene til kr 680,- til teaterforestillingene. Se vårt program 2015.

I 25 år har Svein Sturla Hungnes hatt regien av Peer Gynt. Nå er Erik Ulfsby ny regissør. Og han har satt sammen et helt nytt team. Nytt oppsett med nye skuespillere og nye musikre. Selve scenen er fornyet med gode tekniske løsninger og gir spennende kontakt til selve vannet. Mads Ousland er den nye Peer Gynt. Gudbrandsdølen Per Tofte er tilbake på Peer Gynt scenen, i den nye forestillingen spiller han presten. Mer informasjon får du på www.peergynt.no.  Vi har tatt mange gode bilder fra Peer Gynt i 2014, se fotogalleriet under kultur, Peer Gynt på Gålå 2014.

 

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting, transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle Peer Gynt forestillingene. Vi setter opp buss tur/retur Venabu - Gålå, og guider som gjør turen til en lærerik og interessant opplevelse.  Våre norske guider er forfatteren Sverre Mørkhagen, som bl.a. har skrevet boka "Peer Gynt, historie, sagn og "forbandet Digt", og skuespiller Svein Hellesøy som har satt opp deler av Peer Gynt i flere sammenhenger.  Vi skaffer også engelsk og tysk talende guider slik at de som ikke kan norsk, kan få bedre grunnlag for teateropplevelsen og se noe av sammenhengen med norsk kultur.  

 

Vårt faste program i forbindelse med forestillingen er buffet med varmt og litt kaldt kl 17.00 før avreise med buss til forestillingen kl 17.45.  Billettene til skuespillet deles ut på hotellet før avreise. Guiden orienterer om den historiske Per og selve teaterstykket på bussen underveis til forestillingen. Retur rett etter forestillingen og ankomst Venabu ved midnatt for god nattmat og samtale om forestillingen i vår spisesal.

 

I tillegg til selve teaterforestillingen på Gålå har vi buss til høyfjellskonserten ved Rondane på avslutningsdagen søndag den 9. august og  konserten i Sør-Fron kirke tirsdag, den 4. august 2015. Se selve programmet med priser (pdf).

 

Peer Gynt er i ny regi. Forventningene til den nye forestillingen er til fulle innfridd og interessen er kjempestor både lokalt og nasjonalt.  Som tidligere støtter hele Midt-Gudbrandsdalen opp om stevnet og hundrevis av frivillige stiller opp slik at Peer Gynt i egen fjellheim fortsatt blir en enestående flott opplevelse. 

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 09.07.2015