.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Det fenomenale Peer Gynt stevnet

Venabu fjellhotell har satt opp buss med guide til alle Peer Gynt teater forestillingene i 2017: fra fredag 4. til og med  søndag 13. august 2017.  Vi skaffer også billetter til konsertene under stevnet.
 

Peer Gynt stevnet blir arrangert de to første ukene av august hvert år og vi har også i år sikret oss av de beste billettene til teaterforestillingene. Se vårt program 2017.

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting, transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle Peer Gynt forestillingene. Vi setter opp buss tur/retur Venabu - Gålå, og guider som gjør turen til en lærerik og interessant opplevelse.  Våre norske guider er forfatteren Sverre Mørkhagen, som bl.a. har skrevet boka "Peer Gynt, historie, sagn og "forbandet Digt", og skuespiller Svein Hellesøy som har satt opp deler av Peer Gynt i flere sammenhenger.  Vi skaffer også engelsk og tysk talende guider slik at de som ikke kan norsk, kan få bedre grunnlag for teateropplevelsen og se noe av sammenhengen med norsk kultur.  

 

Vårt faste program i forbindelse med forestillingen er buffet med varmt og litt kaldt kl 16.30 før avreise med buss til forestillingen kl 17.30.  Billettene til skuespillet deles ut på hotellet før avreise. Guiden orienterer om den historiske Per og selve teaterstykket på bussen underveis til forestillingen. Retur rett etter forestillingen og ankomst Venabu ved midnatt for god nattmat og samtale om forestillingen i vår spisesal.

 

Som tidligere støtter hele Midt-Gudbrandsdalen opp om stevnet og hundrevis av frivillige stiller opp slik at Peer Gynt i egen fjellheim fortsatt blir en enestående flott opplevelse. 

Vi tilbyr også buss med guide t/r alle forestillingene på Gålå. Kr 500,-.

 Mer om stevnet på www.peergynt.no

 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 27.03.2017