.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Det fenomenale Peer Gynt stevnet

Link til programmet for 2016, pdf-format

Det blir 8 forestillinger, fra fredag 5. til  lørdag 13. pluss ekstraforestilling søndag 14. august  Vi har turbuss med guide tuk Rondanekonserten søndag 14. august 2016 ***************************************

Peer Gynt stevnet blir arrangert de to første ukene av august hvert år og vi har også i år sikret oss av de beste billettene til teaterforestillingene. Se vårt program 2016.

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting, transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle Peer Gynt forestillingene. Vi setter opp buss tur/retur Venabu - Gålå, og guider som gjør turen til en lærerik og interessant opplevelse.  Våre norske guider er forfatteren Sverre Mørkhagen, som bl.a. har skrevet boka "Peer Gynt, historie, sagn og "forbandet Digt", og skuespiller Svein Hellesøy som har satt opp deler av Peer Gynt i flere sammenhenger.  Vi skaffer også engelsk og tysk talende guider slik at de som ikke kan norsk, kan få bedre grunnlag for teateropplevelsen og se noe av sammenhengen med norsk kultur.  

 

Vårt faste program i forbindelse med forestillingen er buffet med varmt og litt kaldt kl 17.00 før avreise med buss til forestillingen kl 17.45.  Billettene til skuespillet deles ut på hotellet før avreise. Guiden orienterer om den historiske Per og selve teaterstykket på bussen underveis til forestillingen. Retur rett etter forestillingen og ankomst Venabu ved midnatt for god nattmat og samtale om forestillingen i vår spisesal.

 

I tillegg til selve teaterforestillingen på Gålå har vi buss til høyfjellskonserten ved Rondane på avslutningsdagen søndag den 14. august og  konserten i Sør-Fron kirke tirsdag, den 9. august 2016. Se selve programmet med priser (pdf).

 

Som tidligere støtter hele Midt-Gudbrandsdalen opp om stevnet og hundrevis av frivillige stiller opp slik at Peer Gynt i egen fjellheim fortsatt blir en enestående flott opplevelse. 

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 24.05.2016