.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

OPPLEV PEER GYNT PÅ GÅLÅ MED GUIDE 2016
VENABU fjellhotell har turer til alle åtte teater forestillingene

 Venabu fjellhotell har i en årrekke arrangert turer med dyktige guider til Peer Gynt forestillingen ved Gålåvatnet. Vi fortsetter med dette opplegget i 2016 og har sikret oss meget gode billetter til alle teater-forestillingene. Peer Gynt i egen fjellheim er blitt en stor suksess.  Fremragende skuespillere tar godt vare på Ibsens treffende tekst og anvisninger på en praktfull utescene ved Gålåvatnet 850 m.o.h..

Venabus faste Peer Gynt pakke består av: Et godt måltid på hotellet kl 17.00 før avreise med buss 17.45 til forestillingen. Ta med varme klær, regnjakke/bukse og skyggelue. Smør gjerne med litt mat og få fylt en termos før vi drar. Guiden orienterer underveis på turen som tar ca 45 minutter til Gålå. Vi reiser tilbake til Venabu direkte etter forestillingen og avslutter kvelden med
nattmat og samtale om det vi har opplevd. Prisene er basert på dobbeltrom, tillegg for enkeltrom kr 170,- pr døgn. For de som bor i med pakke som dekker flere døgn er matpakke/påfyll termos inkludert. De som ønsker varm mat midt på dagen, kan bestille en tallerkenrett eller à la carte på hotellet.

Vi har satt opp buss med guide til alle åtte Peer Gynt forestillingene, inkludert den siste forestillingen søndag 14. august, til kirkekonserten i Sør-Fron og Høgfjellskonserten Ved Rondane den 14. august. I prisen på lørdager er inkludert billett til de beste plassene verdi kr 690,-. For de øvrige forestillingene har vi sikret oss meget gode billetter på C-seksjonen. Vi skaffer B-billetter mot tillegg kr
Lengre opphold på fjellet i forbindelse med Peer Gynt?
Tillegg fra kr 950,- pr person pr døgn med halvpensjon.                  Last ned pdf-filVENABU
fjellhotell tilbyr følgende pakker for 2016.
Peer Gynt pakken et døgn starter med måltidet kl 17 og avsluttes etter frokost dagen etter teaterforestillingen. Inkludert er overnatting med dobbeltrom, måltid før og etter turen til Peer Gyntforestillingen, bussturen med guide t/r Gålå og frokost avreisedagen. Prisene er inkludert gode billetter på B-seksjonen på lørdagene og på C-seksjonen de andre dagene. Vi gir fradrag kr 500,- for de som har kjøpt egen billett. Tillegg for enkeltrom kr 170,- pr døgn


Premieren Peer Gynt fredag 5. august. Få billetter
Pakkepris for to døgn torsdag til lørdag kr 3100,-.
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet torsdag.  Frokost og selvsmurt matpakke fredag.  Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis og avreise etter frokost på lørdag
Peer Gynt pakken et døgn fredag til lørdag kr 2200,-.

Peer Gynt pakken et døgn fredag til søndag kr 3150,-.

 

Peer Gynt lørdag 6. august. Få billetter
Pakkepris for to døgn fredag til søndag kr 3400,-.
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet fredag. Frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00  Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis og avreise etter frokost på søndag. 
Peer Gynt pakken et døgn lørdag til søndag kr 2500,-.


Peer Gynt søndag 7. august. utsolgt
Pakkepris for to døgn lørdag til mandag kr 3130,-.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet lørdag kl 18.30. Søndag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost på mandag.
Peer Gynt pakken et døgn søndag til mandag kr 1980,-.
 

Peer Gynt Kirkekonsert i Sør-Fron Kirke  Tirsdag 9.August

Vi setter opp minibuss til kirkekonserten i «Gudbrandsdalsdomen» Sør-Fron Kirke, hvor Peer Gynts egen musikalske ansvarlige, Kjetil Bjerkestrand, tar med seg Peer Gynt orkesteret inn i en ny setting og tolker Peer Gynt med klangen fra kirkerommet. Med god hjelp av Arve Tellefsen og Heidi Ruud Ellingsen, blir dette en forestilling du sent vil glemme.

Forestillingen begynner kl. 20.00 Transport t/r Venabu-Sør-Fron og billett til forestilingen kr. 400,- per person. 


Peer Gynt onsdag 10. august. Få billetter
Pakkepris for to døgn tirsdag til torsdag kr 3100,-.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet tirsdag fra kl 18.00. Tillegg for buss t/r kirkekonserten kr 250,- og billett til konserten. Onsdag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost på torsdag.
Peer Gynt pakken et døgn onsdag til torsdag kr 2100,-.
 

Peer Gynt torsdag 11. august. Få billetter
Pakkepris for to døgn onsdag til fredag kr 2980,-.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet onsdag fra kl 19.00. Torsdag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost på fredag.  
Peer Gynt pakken et døgn torsdag til fredag kr 1980,-.
 

Peer Gynt fredag 12. august. Få billetter
Pakkepris for to døgn torsdag til lørdag kr 3100,-.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet torsdag kl 18.30. Fredag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost på lørdag. 
Peer Gynt pakken et døgn fredag til lørdag kr 2200,-.
 

Peer Gynt lørdag 13. august, nest siste forestilling. utsolgt
Pakkepris for to døgn fredag til søndag kr 3450,-.
Pakkepris for tre døgn fredag til mandag kr 5500,- inkludert Rondanekonserten t/r.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet fredag kl 18.30. Onsdag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost. 
Peer Gynt pakken et døgn lørdag til søndag kr 2500,-. Utsolgt.
 

Peer Gynt søndag 14. august, den forestilling er den siste i 2016.
Pakkepris for to døgn lørdag til mandag kr 3100,-.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet lørdag kl 18.30. Søndag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost.  Du kan få med deg både Peer Gynt forestillingen og Rondanekonserten på søndag men det blir ingen tid til hvile.

Tillegg for Rondanekonserten søndag med transport og guide t/r kr 790,-
Peer Gynt pakken et døgn søndag til mandag kr 2200,-.
 

Betaling:
Depositum kr 1000,- pr person innbetales i henhold til mottatt bekreftelse til vår konto 2100.05.00116.
Ved avbestilling før den 1. juni 2016 refunderes kr 500,- pr person.  Ved avbestilling etter den 1. juni blir depositum ikke refundert.

 

 Rondevegen 860, N-2632 Venabygd

Tlf 61 29 32 00       Mob 9135 3881
e-post: venabu@venabu.no  Internett: www.venabu.no
 Last ned Venabus program 2016 som pdf-fil   Programmet er revidert 15. april 2016.

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 18.07.2016