.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

OPPLEV PEER GYNT PÅ GÅLÅ MED GUIDE 2015
VENABU fjellhotell har turer til alle forestillingene

Venabu fjellhotell har i en årrekke arrangert turer med dyktige guider til Peer Gynt forestillingen ved Gålåvatnet. Vi fortsetter med dette opplegget i 2015 og har sikret oss de beste billettene til alle teater-forestillingene. Peer Gynt i egen fjellheim er blitt en stor suksess. I 2014 ble det satt opp en ny versjon av Peer Gynt på Gålå, denne forestilingen ble tatt meget godt i mot, det ble godt besøk og over 12000 så Peer Gynt på Gålå i 2014. Fremragende skuespillere tar godt vare på Ibsens treffende tekst og anvisninger på en praktfull utescene ved Gålåvatnet 850 m.o.h.. Se bilder fra 2014 på fotogalleriet: kultur, Peer Gynt 2014.

Venabus faste program er: Et godt måltid på hotellet kl 17.00 før avreise med buss 17.45 til forestillingen. Ta med varme klær, regnjakke/bukse og skyggelue. Smør gjerne med litt mat og få fylt en termos før vi drar. Guiden orienterer underveis på turen som tar ca 45 minutter til Gålå. Vi reiser tilbake til Venabu direkte etter forestillingen og avslutter kvelden med nattmat og samtale om det vi har opplevd. Prisene er basert på dobbeltrom, tillegg for enkeltrom kr 170,- pr døgn. For de som er flere døgn, er matpakke/påfyll termos inkludert. De som ønsker varm mat midt på dagen, kan bestille en tallerkenrett eller à la carte på hotellet.
Vi har satt opp buss med guide til alle seks Peer Gynt forestillingene, til kirkekonserten i Sør-Fron og Høgfjellskonserten Ved Rondane den 9. august. I prisen er inkludert billett til de beste plassene verdi kr 680,-
 
Lengre opphold på fjellet i forbindelse med Peer Gynt?
Tillegg fra kr 950,- pr person pr døgn med halvpensjon.

VENABU fjellhotell tilbyr følgende pakker for 2015.
Prisene er inkludert billett på B-seksjonen som er beste kategori.
Vi gir fradrag kr 600,- for de som har kjøpt egen billett
.
Premieren Peer Gynt fredag 31. juli.
Ankomst torsdag 30. juli - avreise lørdag. To døgn kr 3250,-pr person.
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet torsdag, seminar fredag etter frokost med Svein Hellesøy om Peer Gynt med sikte på premieren. Frokost og selvsmurt matpakke fredag. Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis og avreise etter frokost på lørdag.

Peer Gynt lørdag 1. august.
Ankomst fredag 31. juli - avreise søndag. To døgn kr 3350,-pr person.
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet fredag. Frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis og avreise etter frokost på søndag.
Pris for et døgn Peer Gynt pakke lørdag til søndag kr 2400,- pr person.

Konserten i Sør-Fron kirke tirsdag 4. august og Peer Gynt onsdag 5. august.
Ankomst tirsdag 4. august - avreise torsdag. To døgn kr 3750,-pr person.
Inkludert i prisen er to netter på dobbeltrom med dusj/wc, med ankomst til middagsbuffet tirsdag kl 18.00 og avreise med buss til kirkekonserten kl 18.45. Onsdag frokost, selvsmurt matpakke og tur på egen hånd, vi har konkrete forslag. Fra kl 17.00 Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis. Avreise etter frokost på torsdag.

Peer Gynt torsdag 6. august.
Ankomst torsdag 6. august - avreise fredag. Et døgn kr 1980,-pr person.
Inkludert i prisen er Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis med ankomst på hotellet før kl 17.00 og avreise etter frokost på fredag.

Peer Gynt fredag 7. august.
Ankomst fredag 7. august - avreise lørdag. Et døgn kr 2150,-pr person.
Inkludert i prisen er Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis med ankomst på hotellet før kl 17 og avreise etter frokost på lørdag.

Peer Gynt lørdag 8. august, siste forestilling.
Ankomst fredag 7. august - avreise søndag. To døgn kr 3600,- pr person.
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet fredag, frokost og selvsmurt matpakke lørdag. Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis og avreise etter frokost på søndag.

Peer Gynt lørdag 8. og Høyfjellskonserten søndag 9. august.
Ankomst fredag 7. august - avreise mandag. Tre døgn kr 5400,- pr person
Inkludert i prisen er overnatting på dobbeltrom med dusj/wc, middagsbuffet fredag, Frokost og selvsmurt matpakke lørdag. Peer Gynt programmet som beskrevet innledningsvis lørdag. Frokost
og selvsmurt matpakke søndag. Med buss og guide Sverre Mørkhagen til Kvamsfjellet og konserten.
Vi har en rast underveis. Tilbake på Venabu før middagsmåltidet. Avreise etter frokost mandag.

Betaling:
Depositum kr 800,- pr person innbetales i henhold til mottatt bekreftelse til vår konto 2100.05.00116.
Ved avbestilling før den 1. juni 2015 refunderes kr 400,- pr person. Ved avbestilling etter den 1. juni blir depositum ikke refundert.


VENABU fjellhotell

 Rondevegen 860, N-2632 Venabygd

Tlf 61 29 32 00
e-post: venabu@venabu.no  Internett: www.venabu.no
 

  Last ned Venabus program 2015 som pdf-fil                Programmet er satt opp 17. september 2014.

 
www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 14.02.2015