.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 
     

Velkommen til Venabustallen!

 

Fra Venabustallen kan du bli med på rideturer i variert og vakkert fjellterreng sør for Rondane Nasjonalpark. Venabustallen ligger ved Venabu Fjellhotell, 932 moh, på fjellplatået mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen - i et særpreget landskap med gamle fjellformasjoner.

 

Stallen arrangerer turer som passer både for nybegynnere og øvede.  Du kan få rideundervisning på bane og vi har leierunder for barn. På de lengre turene rir vi innover langstrakte vidder og over fjelltopper med flott utsikt, til fosser og juv, og i villreinens rike.

 

Om sommeren har vi 15-20 trygge og glade hester som egner seg både for barn og voksne.  

Hestene våre går i flokk på beite i nærheten av hotellet. Vi har ulike hesteraser; fjording, døl og ponnier som passer til den enkeltes ridekunnskaper. Alle er vant til å gå i fjellet og noen er raske og andre mer trege.

 

Våre turledere er blide og hjelpsomme, og har flere års erfaring med turledelse. Vi har en felles intensjon om å gi deg en god og trygg opplevelse på hesteryggen.

 

 • Rideferie - 5 dager ridning og 4 døgn på hotellet. Ankomst søndag lunsj. Mer informasjon
   
 • Rideweekend - Hotellopphold fra fredag til søndag med ridning lørdag og søndag. Mer informasjon
   
 • Ukeprogram - Bo godt på Venabu eller i Venabu Hytter og bli med på de rideturene du ønsker ut fra programmet. Vi har også ridning for små barn. I tillegg har vi sykkel- og kano- leie og fottur med leder. Mer informasjon

  Programmet har korte og lengre rideturer, dagsturer med seterlunsj, rideundervisning på bane og leierunder for de minste.  Mer informasjon
   
 • Plakat i A4-format - vi har laget en plakat om rideturer i pdf-format. Den kan du skrive ut og henge opp. Send en melding til lars@venabu.no om hvor du har hengt den opp.

 

Hest i Turistnæring

Venabustallen har over 25 års erfaring med ridning i fjellet og er godkjent av bransjeforeningen Hest i Turistnæring.  HiTs hovedmål er å sikre kunden god kvalitet på de tjenester som tilbys.
Godkjenning av bedrifter som har hest som næring skjer etter et strengt kvalitetssikringsprogram. Mer informasjon


www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 29.11.2011