.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Rideferier 2014

 

 

Hos oss kan du bli med på rideferie enten du er en erfaren rytter eller nybegynner. Vi arrangerer Eventyrferie med hest for deg som har ridd litt før, og Rideferie for nybegynnere. I tillegg har vi Rideweekends for rytteren som liker litt fart og spenning. Du får utdelt "din egen" hest for hele oppholdet. Alle våre rideferiepriser er inkludert helpensjon med opphold på Venabu Fjellhotell. Vi arrangerer også enkeltturer, se ukesprogrammet og prislisten.

 

Eventyrferie med hest (4 dager, søndag-onsdag) Aldersgrense 10 år.

 

Søndag møtes vi til middag for å bli kjent med hverandre og spise god mat. Etter middag møtes vi i stallen for en liten kveldstur i sommersolen.

 

Mandag rir vi en halvdagstur til Dørjuvet. Vi rir langs kanten av juvet deler av turen, hvor du får kjenne på suget i magen ved å ri ved siden av et 100 m fall! Ettermiddagen står til egen disposisjon, vi anbefaler en dukkert i det lille tjernet ved hotellet. Eller kanskje du vil bruke kvalitetstid sammen med hesten "din"?

 

Tirsdag er vi klare for dagstur med bållunsj! Vi rir over Trabelifjell og Forbundsfjell, med utsikt over Rondane, Jotunheimen, Gudbrandsdalen og hele Venabygdsfjellet, før vi kommer ned i setersgrenda Jønnhalt. Her lager vi en god bål-lunsj og slapper av på setervollen. På vei hjem rir vi gjennom en eventyrlig bjørkeskog.

 

Onsdag rir vi en 3 timers tur over Dynjefjell en fin tur med noen fine galoppmuligheter og klatring opp i høyden. Etter turen er det lagt opp til litt ekstra stell med hestene før lunsj. Avreise etter lunsj.

 

Forleng Eventyrferien til avreise etter frokost torsdag for kun 800 kr*. Da får du med deg vårt berømte Norske Matbord - en matopplevelse utenom de fleste.

 

Eventyrferie med hest (aldersgrense 10 år):

Eventyrferie med hest (voksen) kr 4500,-
Eventyrferie med hest (barn 10-15 år) kr 4300,-
Enkeltromstillegg i august, pr døgn kr   170,-
Forleng til torsdag, inkl Norsk Matbord og frokost kr   800,-

*Pr pers pr døgn.

Inkludert i prisen er helpensjon og ridning som beskrevet over.

 

 

Rideferie for nybegynnere (3 dager, onsdag-fredag og fredag-søndag) Aldersgrense 8 år.

 

Ankomst til lunsj dag 1. På ettermiddagen møtes vi i stallen for litt innføring i stell av hest og oppsaling, før vi rir opp til ridebanen for en 45 minutters instruksjonstime. Her lærer du det mest elementære, og får tid til å bli trygg på deg selv og hesten.

 

Dag 2 starter vi med en instruksjonstime for å øve litt ekstra, deretter bærer det ut på en times tur. Etter en god lunsjpause rir vi ut på en 2 timers tur i lett terreng.

 

Daq 3 er det klart for en ordentlig fjelltur. Da rir vi i 3 timer, som gir oss muligheten til å komme godt ut på vidda eller på toppen av et fjell.

 

Denne rideferien passer for deg som har ridd lite, eller aldri sittet på en hest, men som gjerne vil ut og oppleve fjellet fra hesteryggen. De som vil får prøve de ulike gangartene, og våre fjellvante hester sørger for en trygg og koselig ferie.

 

Dersom du ønsker det er det mulig å forlenge ferien med en rideweekend, eller enkeltturer. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker tilbud.

 

Rideferie for nybegynnere (aldersgrense 8 år):

Rideferie for nybegynnere (voksen) kr 4100,-
Rideferie for nybegynnere (barn 8-15år) kr 3900,-
Enkeltromstillegg i august, pr døgn kr 170,-
Rabatt pr pers pr døgn ved forlenging av oppholdet 5% rabatt

Inkludert i prisen er opphold med helpensjon og ridning som beskrevet over.

 

Hver helg arrangeres det rideweekends for deg som liker litt fart og spenning. Dersom du heller vil være med på roligere turer arrangeres dette også, ta kontakt for mer informasjon om våre andre turer.

Du kan også melde deg på enkelt-turer fra 1 time til dagstur. Vi har også leieturer for mindre barn.
Se prisliste.

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 30.06.2014