.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Rideweekend på Venabu


Rideweekend er perfekt for deg som ønsker å oppleve mye ridning på kort tid. Du bør mestre galopp for å være deltaker på vår rideweekend. Dersom du ønsker å bli med på en av våre andre turer i helgene,
kontakt oss for mer info. Se gjerne også prislisten.

 

Rideweekend (fredag - søndag)

Vi møtes til middag fredag, hvor vi bruker tid på å bli kjent og spise god mat. Turlederen informerer om programmet for helgen, og du får utdelt din egen hest.

 

Lørdag er det klart for dagstur. Vi rir over Kyrkjegardsfjell/Trabelifjell og Forbundsfjell, med utsikt over Rondane, Jotunheimen, Gudbrandsdalen og hele Venabygdsfjellet, før vi kommer ned i setergrenda Jønnhalt. På Lykkjesetra slipper vi hestene på beitet, før vi steller i stand en skikkelig bållunsj med grønnsakspakker, pølser og en deilig dessert. På vei hjem rir vi gjennom en eventyrlig bjørkeskog. Dagsturen gir noen gode trav- og galoppmuligheter, du får bli med på forsering av elver og "fjellklatring" med hest.

 

Søndag rir vi en 3-timers tur, her har vi muligheten til å ta litt forskjellige ruter. Turleder finner i samråd med gruppen den beste turen hver helg. Uansett får du en rute med variert terreng, fine galoppmuligheter og flott utsikt. Noen alternativer for turen er å ri til Dørjuvet, rundt Flaksjøen eller opp på en fjelltopp.

 

Aldersgrense for å bli med på rideweekend er 10 år. Dersom du har yngre barn hjelper vi gjerne med å sette opp et passende program.

Du kan også melde deg på enkeltturer. Vi arrangerer turer fra 1 time til hel dag. Se priser.

 

Rideweekend (aldersgrense 10 år):

Rideweekend (voksen) Kr 3200,-
Rideweekend (barn 10-15 år) Kr 3000,-
Enkeltromstillegg i august, pr døgn Kr  170,-

Inkludert i prisen er opphold med fullpensjon og ridning som beskrevet over.

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 11.06.2014