.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

 

Rideweekend på Venabu


Rideweekend er perfekt for deg som ønsker å oppleve mye ridning på kort tid. Vi arrangerer rideweekend for 2 nivå hver helg: Rideweekend for erfarne er for deg som mestrer galopp, rideweekend for nybegynnere er for deg som ikke har ridd noe særlig før, men som ønsker å oppleve en helg på hesteryggen. Ønsker du et lenger opphold med ridning? Ta en titt på våre rideferier!

Helpensjon på Venabu Fjellhotell er inkludert i prisene.

 

Rideweekend for erfarne (fredag – søndag, aldersgrense 12 år.

Vi møtes til middag fredag, hvor vi bruker tid på å bli kjent og spise god mat. Turlederen informerer om programmet for helgen, og du får utdelt din egen hest.

 

Lørdag morgen spiser vi en god frokost på Venabu, før vi henter hestene på beitet for stell og påsaling. Dagens tur går til en gammel seter, turen går i variert terreng. Det blir flere anledninger til trav og galopp. I rasten nyter vi en god medbragt lunsj i det fri. Vi rir i 5-6 timer, og tar oss god tid under pausen. Legg igjen hverdagens stress, og nyt en hel dag med «din» hest.

 

Søndag rir vi en 3-timers tur, her har vi muligheten til å ta litt forskjellige ruter. Turleder finner i samråd med gruppen den beste turen hver helg. Uansett får du en rute med variert terreng, fine galoppmuligheter og flott utsikt. Noen alternativer for turen er å ri til Dørjuvet, rundt Flaksjøen eller opp på en fjelltopp.

 

Aldersgrense for å bli med på rideweekend for erfarne er 12 år, og du må mestre galopp for å kunne bli med. Vi arrangerer også rideweekend for nybegynnere for deg som ikke er så dreven.

Du kan også melde deg på enkeltturer. Vi arrangerer turer fra 1 time til hel dag med utgangspunkt fra Venabustallen og Spidsbergseter. Se priser.

TILBUD uke 27: I uke 27 kjører vi et ekstragodt tilbud for familier -Kun 2500,- per voksen for rideweekend. Alle i familien betaler "barnepris"

 

Rideweekend for erfarne (aldersgrense 12 år, må mestre galopp):

Rideweekend (voksen)

Kr 3100,-

Rideweekend (barn 12-15 år)

Kr 2500,-

Enkeltroms tillegg i august, pr døgn

Kr  170,-

Inkludert i prisen er opphold med fullpensjon og ridning som beskrevet over.

 

Rideweekend for nybegynnere (fredag – søndag, aldersgrense 8 år)

Ankomst til lunsj fredag. Vi møtes i stallen etter lunsj for en liten innføring i grunnleggende stell av hesten, før vi rir opp på ridebanen for en instruksjonstime.

 

Lørdag benytter vi formiddagen til stell av hestene og instruksjon på ridebanen, lunsj på hotellet før en times ridetur på ettermiddagen.

 

Søndag avslutter vi helgen med en 2 timers ridetur i variert terreng. Du får anledning til å prøve ut det du har lært på ridebanen, og samtidig oppleve fjellet på en annerledes måte. Avreise etter lunsj.

 

 Rideweekend for nybegynnere (aldersgrense 8 år):

Rideweekend (voksen)

Kr 3100,-

Rideweekend (barn 10-15 år)

Kr 2500,-

Enkeltroms tillegg i august, pr døgn

Kr  170,-

Inkludert i prisen er opphold med fullpensjon og ridning som beskrevet over.

 

 

www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 17.08.2015