.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Lillehammer Troll Ski Marathon lørdag 02. april 2016

                                        ,

Rennet starter like ved Venabu fjellhotell og følger Troll-Løypa til Sjusjøen.  Venabu har sengeplass fram til rennstart lørdag 02. april 2016.  Ta kontakt for bestilling av plass og øvrige opplysninger. 

Rennet er verdens lengste skirenn som går på en dag, 95 km Venabygdsfjellet - Sjusjøen. Rennet har god oppslutning, mange deltakere kommer igjen år etter år. Det er bra internasjonal deltagelse, bare Birken slår Troll Ski målt i antall nasjonaliteter!

Vinner i 2002, Ola Sandholt, sa i et avisintervju: "Jeg gikk rennet i 1999, og bestemte meg for at dette rennet skulle jeg gå flere ganger.  Det er nemlig det fineste skirennet som arrangeres i Norge."    Se informasjon på www.trollski.no  og langrenn.com.  

 

Priser og depositumsinfo på Venabu fjellhotell for deltagere 2016:

pr person inkl. middag fredag og frokost og matpakke/termos lørdag

Twinrom vestfløyen med dusj/wc kr  1.125,-
3 sengs i vestfløyen (to senger + ekstra oppredning) pr person kr    950,-
Dobbeltrom østfløyen med dusj/wc kr  1.050,-
Enkeltrom østfløyen med dusj/wc                                                                       kr  1.420,-
Flatseng med oppredning på fellesrom                                                    kr     730,-          Flersengsrom i Storhytta - 4 personer pr rom - felles dusj/wc                     kr     830,-    kr  

Twinroom er to separate senger på et tosengsrom.                                                                                                         Rom med dobbeltseng i vestfløyen kan fåes mot et tillegg på kr 50,- per person/dg.

Prisen inkluderer koldtbord om kvelden, 01.april fra kl 18.30 til ca kl 22.00, overnatting i oppredd seng, frokost fra kl. 05.30 (til den tid som løperne har behov for) og anledning til å smøre niste/fylle opp termos.

For de som ønsker å være ekstradøgn i forkant av skirennet har vi et tilbud på kr 850,- per person per døgn. Dette inkluderer overnatting, frokost, nistepakke/termos og middag. Tillegg for lunsj i hotellet kr 130,-

For hytter og priser på hytteleie se www.venabuhytter.no, leies ut for minimum 2 døgn. Ved hytteleie kommer måltider i hotellet i tillegg: Koldtbord kr 360,-, Frokost kr 155,-, Nistepakke  kr 60,-og påfylt termos kr 35,-. Alle priser per person.

Etter avtale henter vi på Ringebu stasjon for kr 190,- pr person en veg.  Ta kontakt med arrangøren for transport mellom Sjusjøen og Venabu fredag kveld og før og etter rennet på lørdag. 

Se mer om rennet på   www.trollski.no

 

       Bilder fra rennet 2006             Bilder fra rennet 2007            Bilder fra rennet i 2008.

 

Bilder fra rennet 2010           Bilder fra rennet 2011

 

 
www.venabu.no administreres av Lars Tvete. Senest oppdatert: 09.09.2015