Vandring i fjellet

Et fjellområde og atmosfære som får det automatisk til å senke skuldrene. Våre turleder tar med til fasinerende fjellandskap til fosser og juv, til åpne vidder og topper med spektakulært utsyn. Underveis er det tid til å sanse og nyte naturen og fjellets mangfold. Uken vil gi deg spennende smaksopplevelser og innblikk i den lokale kulturen, dyrelivet og geologien. En av dagene går turen til setra og du får servert tradisjonell seterkost. 

  

Priser for 2017:

Pris kr 6.590,- for 5 døgn og 4 turer på Venabygdsfjellet og vakre Sollia

Prisen inkluderer opphold med all måltider og 4 vandreturer i fjellet med lokalkjent guide. Ankomst søndag og avreise fredag. 

Pris etter 17. september kr 5.590,-

Enkeltrom tillegg kr 100,- pr døgn

 

Kom til fjells i juni med snøklatter, klukkende vårbekker og det vakre grønne. Nyt de lengste og lyseste dagene her oppe hvor det er lyst det meste av døgnet.

Kom til fjells i juli og nyt sommerdagene i fjellet. Bli med på turer i åpent fjellandskap, bli fasinert av de flotte utsynene og ta et bad i et forfriskende fjellvann en varm sommerdag.

Kom til fjells i august og opplev Peer Gynt forestillingen og andre kulturelle og musikalske arrangement, samtidig som du kan oppleve vakre fjell og hyggelige turer i flott natur.

Kom til fjells i september når høstfargene farger fjellet i gult og rødt.

 

Velkommen til fjells!

For nærmere informasjon, kontakt oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 61293200.

3. juli
Fotokurs

Ukeskurs i fotografering

Se program for fotokurs på Venabu 2017.

29. juli
Olsokfeiring

Vi feirer Olsok 29. juli med bål og visesang ved Fiskeløysa ved Venabu Fjellhotell. Salg av drikke, rømmegrøt og spekemat, svele og kaffe. Velkommen til alle.

4. august
Peer Gynt-pakker

Vi har gode billetter til alle forestillingene på Gålå. Bo godt på Venabu. Buss tur/retur Gålå med guide som gir deg den beste introduksjon til Peer Gynt-spelet. Se vårt program 2017.

13. september
Fototreff på Venabu

Bli med på en fotografisk langhelg i et fargerikt høstlandskap på Venabygdsfjellet.

28. oktober
Viltaften i oktober

Velkommen til Venabus populære Viltaften!

4. november
Viltaften i november

Velkommen til en inspirerende helg på fjellet! Se mer om Viltaften.

9. desember
Julebord

Velkommen til vårt julebord!