Guidede fjellturer

 Senk skuldrene i sommer og nyt fjellet med oss

Høydepunkter:

Tradisjonell seterlunsj 
Bålkaffe
Ringebu Stavkirke
Gamle dyregraver i fjellet
Vandring utenfor allfarvei med lokalkjent guide
Norsk Matbord 
St Hans- og Olsok-feiring
Flotte høstfarger i september

Periode:

Fra 9. juni til 22. september 2018. 
Ankomst lørdag til middag og avreise fredag etter frokost.

Vandreuken inkluderer:

6 overnattinger og alle måltider 
5 dager med program
Nistepakke og termos hver dag
Seterlunsj
Inngang på kulturbesøk
Foredrag på hotellet 
Transport i forbindelse med fjellturene

Passer for deg som ønsker å:

- bo godt på et hotell hele uken
- delta på tilrettelagte turer med profesjonell guide
- gå minimum 8-15 km om dagen
- ikke gå alene
- oppleve fjellområde hvor roen og stillheten fortsatt råder

Priser:

Pr person i dobbeltrom i Østfløyen kr 6990.- 
Tillegg for større rom i Vestfløyen kr 600.- pr uke
Tillegg for enkeltrom kr 600.- pr uke
Tillegg for ekstra døgn kr 790.- inkludert halv pensjon

Velkommen til fjells!

Bestill i dag på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 61293200.

Ønsker du å gå for deg selv, se mer informasjon på "Fjelltur på egenhånd"

 

 

28. august
FERDA-Vinje, konsert med mer...

Konsert med Magne Skjævesland.

Dikt av Aasmund Olavsson Vinje med melodier av Magne Skjævesland.

5. september
FERDA-Vinje, konsert med mer...

Konsert med Magne Skjævesland.

Dikt av Aasmund Olavsson Vinje med melodier av Magne Skjævesland.

13. september
Fototreff

Workshop over 4 dager med 3 fotografer.

Se Fotokurs på Venabu for mer informasjon

21. september
Ashtanga yoga

Yoga helg med Elisabeth Sørum, MYNTE Yoga & Ernæring

 

12. oktober
Skinnfellkurs

Kursholder: Britha fra «God og Varm»

 

26. oktober
Fotokurs - videregående

Natur i endring, biledbehandling, lyslære, råformat og portrettfotografering.

Se Fotokurs på Venabu for mer informasjon

27. oktober
Viltaften

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Se Viltaften for mer informasjon

 

3. november
Viltaften

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Se Viltaften for mer informasjon

15. desember
Julebord

Julebord på fjellet i år?

Hotellweekend med julebord