Yoga og velvære

Venabu skal være et sted der alle kan finne roen. I en hektisk hverdag er det viktig å sette av tid til seg selv og ta vare på kroppen sin. Omgivelsene og den milde naturen på Venabygdsfjellet er en fin rammet. Vi tilbyr yoga, pilates og mindfulness gjennom hele sesongen, i tillegg til kurs med fokus på kropp og sinn. Vinterstid tilbyr vi også massasje.

 

Yoga

Våre yogainstruktører tilbyr yogatimer flere ganger i uka i høysesong. Timene har ulik intensitet og instruktørene er flinke til å tilpasse nivået til deltagerne. I perioder tilbys det også morgenyoga og snowga - utendørs yoga vinterstid.

På forespørsel tar vi imot grupper og yogaskoler med egne instruktører. Vi kan også skreddersy et opplegg etter behov. Våre kokker sørger for god, sunn og næringsrik mat under oppholdet.

Pris 
30 min (morgenyoga ved vannet) 175,- pr pers
45 min 225,- pr pers
60 min 300,- pr pers
90 min 440,- pr pers
Ved forhåndsbestilling av mer enn 3 økter pr pers, får du 10% rabatt
Det vil variere hvilke tider og dager det er satt opp yoga, ta kontakt på 612 93 200 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for informasjon.

 

Badstuer

Covid-19: På grunn av gjeldende retningslinjer er badstuene stengt inntil videre.

På hotellet er det to badstuer, en herrer og en for damer. Begge har garderobe med dusj. Badstuene er tilgjengelig også for ikke-boende. På vinteren er badstuene på mellom kl. 15 og 18, ellers på forespørsel. 

I noen av hyttene er det badstue i tilknytning til badet.