Møter, kurs og konferanser

Planlegger du møte eller en mindre konferanse og vil kombinere det med flott natur og god mat? Venabu er en god møteplass med hyggelig atmosfære, i nærheten av Ringebu, Lillehammer og Otta. Vi ligger på grensa mellom Oppland og Hedmark, i hjerte av Innlandet.

 

Møtelokaler

Vi har møtelokaler med plass til omtrent 50 personer, med muligheter for klasseromsoppsett eller U-bord. Lokalene har prosjektor, whiteboard, lydanlegg, og vinduer med dagslys. Møtelokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Leie av møterom hos oss inkluderer alltid kaffe, te og isvann. I tillegg er det mulig å bestille frukt og nøtter, ost og kjeks, eller enkel fingermat.

En av våre ansatte får ansvaret for at gjennomføringa av arrangementet går knirkefritt. Har dere spørsmål, ta kontakt. Vi kan ordne det meste!

 

Pausemat

På Venabu har vi alltid vært opptatt av god tradisjonsmat og bruker så langt det lar seg gjøre lokale råvarer. I tillegg til våre buffeter tilbyr vi enklere pausemat:

 • Rømmevafler
 • Kaker
 • Rundstykker med ost og skinke
 • Smørbrød med reker eller elgkarbonader
 • Lefserull med kremost og laks/skinke
 • Spekemattallerken

 

Aktiviteter

Ønsker dere å kombinere møtet med aktiviteter tilbyr vi ridning om sommeren og kanefart eller hundespannkjøring om vinteren. Et liten pust i bakken med yoga er også mulig.

 

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i høystandards hytter eller hotellrom (enkeltrom, dobbeltrom, familierom) Alle rom har eget bad.

Rabatt for grupper på mer enn 20 personer

 

Avstander

 • Ringebu: 20 minutter
 • Vinstra: 35 minutter
 • Otta: 50 minutter
 • Lillehammer: 1 time, 20 minutter
 • Gjøvik: 1 time, 40 minutter
 • Tynset: 1 time, 50 minutter
 • Hamar: 2 timer

 

14. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

30. desember
Ølsmaking

Lær om øl - smak og historie - med Gunnar Wiig. 

4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt.

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.