Selskap og servering

Når noe skal feires eller markeres er Venabygdsfjellet en fin ramme for arrangementet. Her på Venabu er det en avslappende atmosfære. Vi er opptatt at det skal bli en hyggelig feiring og er behjelpelige med planlegging, dekorering og forslag til aktiviteter. Spisesalen vår kan ta omtrent 120 gjester og har panoramautsikt mot Rondane. Vi har også to fine stuer hvor vi ofte serverer aperitiff før måltidet, samt kaffe og kake etterpå.

Vi er vant til å holde en rekke ulike arrangementer:

 • Bursdagsselskap
 • Bryllup
 • Gullbryllup
 • Konfirmasjon
 • Dåp og navnefest
 • Slektstreff og familiesamlinger
 • Minnestund

Mat

Våre dyktige kokker kan lage det meste. Vi tilbyr enten 3-retters menyer eller buffet med stort utvalg kald og varm mat, salater, oster og desserter. Se vår selskapmeny og cateringmeny. Har dere spesielle ønsker dere ikke finner i menyen, ta kontakt! 

 

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i høystandards hytter eller hotellrom (enkeltrom, dobbeltrom, familierom) Alle rom har eget bad.

Rabatt for grupper på mer enn 20 personer

 

Aktiviteter

Ønsker dere å kombinere møtet med aktiviteter tilbyr vi ridning om sommeren og kanefart eller hundespannkjøring om vinteren. Et liten pust i bakken med yoga er også mulig. Venabygdsfjellet har både snille og litt mer utfordrende fjell som kan bestiges enten til fots eller med ski på beina.

 

Avstander

 • Ringebu: 20 minutter
 • Vinstra: 35 minutter
 • Otta: 50 minutter
 • Lillehammer: 1 time, 20 minutter
 • Gjøvik: 1 time, 40 minutter
 • Tynset: 1 time, 50 minutter
 • Hamar: 2 timer 
4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt. 
Fotokurs

4. april
Påske

I påsken har vi aktiviteter for alle både unge og voksne. 

Onsdag 8. april er det Norsk Matbord. Buffet fylt med tradisjonelle og lokale retter.

Vi har påskeskirenn, påskeeggjakt - både inne på hotellet og ute, og andre morsomme aktiviteter. Åpent for alle som er på fjellet...

Påskeprogram

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

19. juni
Midtsommer Yoga

Velkommen til midtsommer og yogahelg i fjellet med Elisabeth/ Mynte Yoga. Denne helgen fordyper vi oss i pust og meditasjon, en indre reise som stilner emosjoner og tanker, og klarner sinnet. For detalijer og program se "Midtsommer Yoga"

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.