Jul og nyttår

Velkommen til tradisjonell, hjemmekoselig julefeiring på fjellet. Vi har velpreparerte skiløyper rett utenfor døren, utleie av skiutstyr, truger og spark. Du kan være med på skiturer med lokalkjent leder, kanefart og hundespannkjøring. Vår musiker spiller til hygge og dans. Her er gode badstuer, yoga/pilates og massasje. Opplev Venabus gode julestemning og velsmakende, hjemmelaget julemat.

Vårt program dag for dag: 

Lørdag 15.desember: Vi åpner for våre første julegjester med førjulstemning og julebord.

Lille juleaften, 23. desember: Vår buss går fra Gardermoen direkte til Venabu.

Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær rundt peisen om ettermiddagen. Om kvelden middagsbuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk.

24. desember: Ski-instruksjon og skitur med våre guider om formiddagen. Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær. Juleaften samles vi i stuene til et glass aperitiff før maten.  Vi serverer 3-retters julemiddag med ribbe som hovedrett. Om kvelden leses juleevangeliet, vi synger julesanger og går rundt juletreet. Besøk av julenissen.

1. juledag 25.desember: Skiturer med våre guider. Etter en god frokost kjører vi til høymesse i den 800 år gamle Ringebu stavkirke. Tilbake på hotellet til lunsj. Kanefart på ettermiddagen. Ettermiddagskaffe og musikk. Om kvelden hygger vi oss med en rikholdig julebuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk. 

2. juledag 26.desember: Trugetur til Myfallet med guide. Etter lunsj tar vi turen ned til det vakre fjellkapellet, et kvarters gange fra hotellet, og har omvisning der. Kanefart på ettermiddagen.  Ettermiddagskaffe med julefortelling og musikk. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.

27.desember: Skitur med vår lokalkjente guider. Hundespannkjøring. Kanefart på ettermiddagen. Om kvelden Norsk Matbord med tradisjonsmat. Vår musiker spiller til hygge og dans. 

28. desember: Skiturer med våre guider før lunsj. Vår musiker spiller til hygge og dans. Vi arrangerer skitur ute i vinternatten, en spesiell vinteropplevelse. 

29. desember:  Skitur med guide. Kanefart arrangeres på ettermiddagen. Etter middag lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk. Vår musiker spiller til hygge og dans.

30. desember : Direkte buss tur/retur Gardermoen. Vi kjører kanefart på ettermiddagen. Vi arrangerer nyttårsrenn med eller uten kostyme, poster underveis kl 15. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk.

31. desember - Nyttårsaften - Skitur med guide og ski-instruksjon. Etter lunsj arrangerer hotellet nyttårskonsert i Venabygd fjellkapell. Konserten starter kl 16.00. Vi går fakkeltog tilbake til hotellet. Om kvelden møtes vi til en aperitiff før middag. Vi serverer en god 3-retters middag og avslutter med dessertbuffet. Vi lytter til kongens tale over radio under middagen. Det blir dans og moro til midnatt, da vi serverer et glass champagne og ringer det nye året inn. Deretter markeres det nye året med mange tente lys ute i vinter-natten. (Vi har ikke støyende fyrverkeri). Feiringen avsluttes med nattmat. 

1. januar: Etter en god frokost Skitur med våre guider. Nyttårslunsj og middagsbuffet om kvelden.  Kanefart på ettermiddagen. Den første kvelden i det nye året nyter vi i fred og ro foran peisen. 

 

YOGA OG PILATES arrangeres hver dag bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag

MASSASJE: Alle dager bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ring +47 61293200

23. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

23. juni
Midtsommer yoga

Energigivende og oppkvikkende yoga!

23. juni
St. Hans feiring

Tradisjonell St. Hans feiring ved Venabu. Blåbrenning og dans ved vannet.

27. juni
Norsk Matbord

Buffet med retter basert på norske tradisjoner.

29. juni
Fotokurs - Grunnkurs

Små landskap gir store opplevelser

Se Fotokurs på Venabu for mer informasjon

30. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

2. juli
Fotokurs - Grunnkurs

Ukeskurs, 5 sommerdager med nytt tema hver dag.

Se Fotokurs på Venabu for mer

 

4. juli
Norsk Matbord

Buffet med retter basert på norske tradisjoner.

11. juli
Norsk Matbord

Buffet med retter basert på norske tradisjoner.