Jul og nyttår

Velkommen til tradisjonell, hjemmekoselig julefeiring på fjellet. Vi har velpreparerte skiløyper rett utenfor døren, utleie av skiutstyr, truger og spark. Du kan være med på skiturer med lokalkjent leder, kanefart og hundespannkjøring. Vår musiker spiller til hygge og dans. Her er gode badstuer, yoga/pilates og massasje. Opplev Venabus gode julestemning og velsmakende, hjemmelaget julemat.

Vårt program dag for dag: 

Lørdag 16.desember: Vi åpner for våre første julegjester med førjulstemning og julebord.

Lille juleaften, lørdag 23. desember: Vår buss går fra Gardermoen direkte til Venabu.

Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær rundt peisen om ettermiddagen. Om kvelden middagsbuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk.

Søndag 24. desember: Ski-instruksjon og skitur med våre guider om formiddagen. Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær. Juleaften samles vi i stuene til et glass sherry før maten.  Vi serverer 3-retters julemiddag med ribbe som hovedrett. Om kvelden leses juleevangeliet, vi synger julesanger og går rundt juletreet. Besøk av julenissen.

1. juledag 25.desember: Skiturer med våre guider. Etter en god frokost kjører vi til høymesse i den 800 år gamle Ringebu stavkirke. Tilbake på hotellet til lunsj. Kanefart på ettermiddagen. Ettermiddagskaffe og musikk. Om kvelden hygger vi oss med en rikholdig julebuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk. 

2. juledag 26.desember: Skitur med vår lokalkjente guider. Etter lunsj tar vi turen ned til det vakre fjellkapellet, et kvarters gange fra hotellet, og har omvisning der. Kanefart på ettermiddagen.  Ettermiddagskaffe med julefortelling og musikk. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.

Onsdag 27.desember: Trugetur til Myfallet med guide. Hundespannkjøring på ettermiddagen. Om kvelden Norsk Matbord med tradisjonsmat. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.  

Torsdag 28. desember: Skiturer med våre guider før lunsj. Kanefart på ettermiddagen. Vår musiker spiller til hygge og dans. Vi arrangerer skitur ute i vinternatten, en spesiell vinteropplevelse. 

Fredag 29. desember:  Skitur med guide. Kanefart arrangeres på ettermiddagen. Etter middag lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk. Vår musiker spiller til hygge og dans.

Lørdag 30. desember : Direkte buss tur/retur Gardermoen. 

Søndag 31. desember - Nyttårsaften - Skitur med guide og ski-instruksjon. Etter lunsj arrangerer hotellet nyttårskonsert i Venabygd fjellkapell. Konserten starter kl 16.00. Vi går fakkeltog tilbake til hotellet. Om kvelden møtes vi til en aperitiff før middag. Vi serverer en god 3-retters middag og avslutter med dessertbuffet. Vi lytter til kongens tale over radio under middagen. Det blir dans og moro til midnatt, da vi serverer et glass champagne og ringer det nye året inn. Deretter markeres det nye året med mange tente lys ute i vinter-natten. (Vi har ikke støyende fyrverkeri). Feiringen avsluttes med nattmat. 

Mandag 1. januar: Etter en god frokost Skitur med våre guider. Nyttårslunsj og middagsbuffet om kvelden.  Den første kvelden i det nye året nyter vi i fred og ro foran peisen. 

 

YOGA OG PILATES arrangeres hver dag bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag

MASSASJE: Alle dager bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag.

29. september
Høstferie

Velkommen til høstferie i oktober.

13. oktober
Skinnfellkurs

Morsomt og inspirerende kurs.

På skinnfellkurs kan du sy deg flotte ting av skinn.

 

 

28. oktober
Viltaften i oktober

Velkommen til Venabus populære Viltaften!

4. november
Viltaften i november

Velkommen til en helg på fjellet med masse god mat og hyggelig stemning! Se mer om Viltaften.

9. desember
Julebord
16. desember
Julebord

Årets siste julebord arrangeres lørdag 16. desember. 

 

22. desember
Julefeiring

Velkommen til tradisjonell jul- og nyttårsfeiring.

Les mer om jul på Venabu

12. januar
Strikkehelg

Velkommen til strikkehelg på Venabu.