Jul og nyttår

Velkommen til tradisjonell, hjemmekoselig julefeiring på fjellet. Vi har velpreparerte skiløyper rett utenfor døren, utleie av skiutstyr, truger og spark. Du kan være med på skiturer med lokalkjent leder, kanefart og hundespannkjøring. Vår musiker spiller til hygge og dans. Her er gode badstuer, yoga/pilates og massasje. Opplev Venabus gode julestemning og velsmakende, hjemmelaget julemat.

Vårt program dag for dag: 

Lørdag 15.desember: Vi åpner for våre første julegjester med førjulstemning og julebord.

Lille juleaften, 23. desember: Vår buss går fra Gardermoen direkte til Venabu.

Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær rundt peisen om ettermiddagen. Om kvelden middagsbuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk.

24. desember: Ski-instruksjon og skitur med våre guider om formiddagen. Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær. Juleaften samles vi i stuene til et glass aperitiff før maten.  Vi serverer 3-retters julemiddag med ribbe som hovedrett. Om kvelden leses juleevangeliet, vi synger julesanger og går rundt juletreet. Besøk av julenissen.

1. juledag 25.desember: Skiturer med våre guider. Etter en god frokost kjører vi til høymesse i den 800 år gamle Ringebu stavkirke. Tilbake på hotellet til lunsj. Kanefart på ettermiddagen. Ettermiddagskaffe og musikk. Om kvelden hygger vi oss med en rikholdig julebuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk. 

2. juledag 26.desember: Trugetur til Myfallet med guide. Etter lunsj tar vi turen ned til det vakre fjellkapellet, et kvarters gange fra hotellet, og har omvisning der. Kanefart på ettermiddagen.  Ettermiddagskaffe med julefortelling og musikk. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.

27.desember: Skitur med vår lokalkjente guider. Hundespannkjøring. Kanefart på ettermiddagen. Om kvelden Norsk Matbord med tradisjonsmat. Vår musiker spiller til hygge og dans. 

28. desember: Skiturer med våre guider før lunsj. Vår musiker spiller til hygge og dans. Vi arrangerer skitur ute i vinternatten, en spesiell vinteropplevelse. 

29. desember:  Skitur med guide. Kanefart arrangeres på ettermiddagen. Etter middag lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk. Vår musiker spiller til hygge og dans.

30. desember : Direkte buss tur/retur Gardermoen. Vi kjører kanefart på ettermiddagen. Vi arrangerer nyttårsrenn med eller uten kostyme, poster underveis kl 15. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk.

31. desember - Nyttårsaften - Skitur med guide og ski-instruksjon. Etter lunsj arrangerer hotellet nyttårskonsert i Venabygd fjellkapell. Konserten starter kl 16.00. Vi går fakkeltog tilbake til hotellet. Om kvelden møtes vi til en aperitiff før middag. Vi serverer en god 3-retters middag og avslutter med dessertbuffet. Vi lytter til kongens tale over radio under middagen. Det blir dans og moro til midnatt, da vi serverer et glass champagne og ringer det nye året inn. Deretter markeres det nye året med mange tente lys ute i vinter-natten. (Vi har ikke støyende fyrverkeri). Feiringen avsluttes med nattmat. 

1. januar: Etter en god frokost Skitur med våre guider. Nyttårslunsj og middagsbuffet om kvelden.  Kanefart på ettermiddagen. Den første kvelden i det nye året nyter vi i fred og ro foran peisen. 

 

YOGA OG PILATES arrangeres hver dag bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag

MASSASJE: Alle dager bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ring +47 61293200

14. april
Vintersportsuka for funksjonshemmede

Arrangeres 14. til 21. april 2018.
En aktivitetsuke tilpasset alle funksjonsnedsettelser.

Les mer

14. april
Lillehammer Trollski Marathon

Verdens lengste skirenn.

Se mer informasjon hos Lillehammer Trollski Marathon

27. april
Fotokurs - Grunnkurs

Natur og portrett fotografering

Se Fotokurs på Venabu for mer informasjon

25. mai
Yoga i fjellet med hund på tur

Yogahelg der hunden din er hjertelig velkommen til å være med.

Se mer på arrangementet på Facebook

For mer informasjon om yoga på Venabu, klikk her

8. juni
Yoga - ashtanga

Mer informasjon kommer

Se Massasje & Yoga på Venabu for mer informasjon

9. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

15. juni
Fotokurs - videregående

Bli en bedre fotograf. Arbeidsflyt og kreativitet.

Se Fotokurs på Venabu for mer informajson

16. juni
Prøysenkonsert

Gode, gamle Prøysen melodier.

Mer informasjon kommer.

16. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide