Selskapsmeny

Velkommen til Venabu når noe skal feires.

Vår spisesal har panoramautsikt til fjellene og her kan dekkes opptil 100 personer.

Våre dyktige kokker sørger for god, hjemmelaget mat og har dere spesielle ønsker imøtekommer vi de så langt det er mulig.  

 

MENYFORSLAG:

Priser pr person. Prisene er basert på minimum 20 personer.

Forretter:

Lakserullade med asparges og rugbrød. kr 135.-

Varmrøkt fjellørret med dillrømme og hjemmebakt flatbrød. kr 145.-

Hjemmelagede kremede supper: Aspargessuppe, blomkål eller sjampinjongsuppe. kr 98.-

Akevittgravet kjøtt av okse med grønn salat, grovmalt pepper og urteolje, rugbrød. kr 145.-

 

Hovedretter:

Elgstek med viltsaus, soppstuing og sauterte grønnsaker. kr 375.-

Reinsdyrplomme med ovnsbakte rotgrønnsaker og solbærgele. kr 435.-

Marinert lammefilet med urtesmør, mandelpotetmos og ovnsbakte grønnsaker. kr 410.-

Helstekt okse indrefilet med ristet sopp, ovnsbakt poteter, friske grønnsaker kr 385.-

Ovnsbakt ørret og torskefilet med rotmos og rømmesaus. kr 345.-

Reinsdyrstek eller oksestek med broccoli, ovnsbakte gulrøtter og sjampinjong. kr 340.-

Skinkestek og medisterkaker, med surkål el rødkål og friske grønnsaker. kr 310.-

 

Dessert:

Hjemmelaget karamellpudding. kr 95.-

Multekrem i krumkake. kr 110.-  

Vaniljeis med varme bjørnebær. kr 75.-  

Sjokoladekake m/chili og lime. kr 80.-

Ostbrikke – Brie, Chèvre, Ridderost, Selbu blå, Fjelldronning, Huldreost og assortert kjeks. kr 150,- 


Rømmegrøt og spekemat. Variert utvalg av spekemat og spekepølser, eggerøre, potetsalat, rømme, hjemmebakt flatbrød kr 390,-


Fjellets buffet: (8 kalde retter, rømmegrøt og 3 varme retter, 4 desserter, utvalgte oster) kr 620,-

 

Standard buffet

Varme retter: Rømmegrøt, ovnsbakt laks, kyllingfilet eller skinkestek. 

Kalde retter: Fiskefilet, røkelaks, reker/krepsehaler, spekemat, roastbiff, ost.

Desserter: Hjemmelaget karamellpudding, is m/varme bjørnebær og hermetisk frukt, sjokoladepudding.

Kaffe/te umiddelbart etter maten er inkludert. Kr 495.-

 

Nattmat

Assortert spekemat, rømme, flatbrød. kr 130,- 

God, hjemmelaget kjøttsuppe med kjøttboller og grønnsaker. kr 95,- 


Drikkevarer: Mineralvann 0,33L kr 35,-  0,5L kr 42.-  Munkholm kr 45.-

Ringnes øl kr 60.- Mack fatøl 0,4L kr 80.-  Lokalt øl 0,33L kr 80.-  Bayer 0,5L kr 80.-

Vinpakke med 3 glass utvalgte viner kr 295,- pr person. 

Dessertvin, Musserende, Avec og annen drikke etter avtale.


Prisen inkluderer festoppdekking med hvite selskapsduker og tykke dunilin servietter og lys. 

Tillegg for hvite stoffservietter kr 35.- pr pers. (Anledning til å ta med egne lys/servietter).

 

Borddekorasjoner til bordet kommer i tillegg. Ønskes kaffeservering etter måltidet i forbindelse med kake/dessertbord, er det et tillegg på kr 70,- pr person.  Anledning til å ha med egne kaker, eller vi baker etter avtale mot tillegg i prisen. Dersom det ønskes andre menyer, imøtekommer vi ønsker så langt det er mulig.  Barn under 12 år halv pris.

 

For spesielle anledninger, som bryllup o.l., er det mulig å få hesteskyss. Se Venabustallen for mer informasjon.

 

Kontaktadresse: Venabu fjellhotell, Rondevegen 860, 2632 Venabygd. 

Telefon: 61 29 32 00  E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Følg oss på Facebook og Instragram

 


14. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

30. desember
Ølsmaking

Lær om øl - smak og historie - med Gunnar Wiig. 

4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt.

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.