Cateringmeny

Disse priser gjelder for bestilling for minimum 10 porsjoner  

 

Standard koldtbord

Pris kr 290,- pr porsjon.

Roastbeef med remulade

Skinkestek

Varme elgkarbonade m/løk, 1 pr porsjon

Dampet, kald ørretfilet m/ dillsaus

Røkelaks m/eggerøre

Reker med majones

Blandet salat m/dressing

Potetsalat

 

Fjellets koldtbord

Kr 390,- pr porsjon.

Roastbiff av elg eller hjort m/løk og urteremulade

Varme elgkarbonader, 1 pr porsjon

Varmrøkt reinsdyrlår m/tyttebærrømme

Gravet sik med sennepssaus

Varmrøkt fjellfisk med eggerøre

Gravet kjøtt m/rømme

Viltpostei med rognebærgele

Grønn blandet salat

Potetsalat 

 

Brød / hjemmebakt flatbrød og lefse, og smør inkludert.


Hjemmelagde desserter og kaker

Verdens beste, 16 porsjoner, kr 430,-

Chili-lime sjokoladekake 16 porsjoner, kr 350,-

Blåbærpai m/vaniljekrem 16 personer, kr 350,-

 

Karamellpudding, kr 35,- per porsjon

Tilslørte bondepiker, kr 45,- pr porsjon

Byggrynskrem med jordbærsaus, kr 55,- pr porsjon

Pannacotta med bærsaus, kr 45,- pr porsjon


Forretter

Rekecocktail, kr 95,- pr porsjon

Varmrøkt reinsdyr, kr 110,- pr porsjon

Varmrøkt ørret, kr 105,- pr porsjon


Middagsretter 

Priser er pr porsjon

Prisen beregnet med kokte poteter. Tillegg for fløtegratinerte eller mandelpotetmos kr 25,- pr porsjon

  • Kalvesteik med blomkål, erter og gulrøtter, saus og poteter etter ønske. Kr 255,- 
  • Viltsteik med fløtesaus, sesongens grønnsaker, rørt tyttebær, poteter etter ønske er. Kr 275,-
  • Reinsdyrplomme - med skysaus, sesongens grønnsaker, stekt sopp og poteter etter ønske. Kr 335,-
  • Ovnsbakt ørret med agurksalat, rømmesaus og poteter etter ønske. Kr 255,-
  • Marinert lammefilet m/ urtesmør, ovnsbakte grønnsaker, poteter etter ønske. Kr 310,-
  • Lapskaus (brun lapskaus av ferskt kjøtt eller lys lapskaus av lettsaltet kjøtt). Kr 120,-
  • Elgkarbonader m/ grønnsaker, rørt tyttebær, saus og poteter etter ønske. Kr 135,-
  • Vegetarrett etter avtale. Kr 150,-

 

Rømmegrøt - 300 gram pr porsjon, kr 95,- 

m/sukker, kanel og rosiner.  

Tillegg kr 10,- pr porsjon for saft

 

Rømmegrøt og spekemat – pr porsjon, kr 170,-

200 g rømmegrøt og 100 g spekemat                            

 

Spekeanretning - pr porsjon, kr 190,-

180 g assortert spekemat med rømme, potetsalat og eggerører               

 

Tillegg for flatbrød: kr 20,- pr. porsjon

 

Bildegalleri