Aktiv ferie

Aktiv ferie - sommeren 2020

Aktiv ferie på Venabu er ulike aktivitetspakker for folk i alle aldre. Pakkene er for deg som vil oppleve mer av Venabygdsfjellets - enten du kommer alene, med kjæresten, vennegjengen eller familien. Blant aktivitetene som tilbys er ridning, yoga, elvepadling, ølsmaking og fottur med tradisjonell seterlunsj. I tillegg til opphold, mat og aktivitetene i programmet inkluderer pakkene fri bruk av kanoer, surfboard, utlånssykler og gratis kaffe/te hele dagen. Innendørs har vi bordtennisbord, biljard, fotballspill og dart.

 


Aktiv på Venabygdsfjellet - alt inkludert

Ferien for deg som ønsker litt mer ut av oppholdet. Ulike aktiviteter hver dag, middels aktivitetsnivå. Vi har håndplukket noen av våre favorittopplevelser til Aktiv på Venabygdsfjellet - alt inkludert.

 

Aktiv på Venabygdsfjellet - økonomipakke

Et litt rimeligere alternativ for deg som foretrekker å utforske nærområdet på egenhånd. Ridning og en yogatime er inkludert i pakken, i tillegg til våre turforslag. Les mer om Aktiv på Venabygdsfjellet - økonomi.

 

Aktiv ferie for familien

Aktivitetspakken for hele familien - store og små får kose seg på fisketur, med å hilse på geitene på Øverdalseter og på padletur i den barnevennlige elven Atna.


Aktiv weekend med Yoga og Natural Movement

Prøv en ny treningsform, bli kjent med andre likesinnende og få fornyet energi på denne treningsrettede helgen. Pakken med Yoga og Natural Movement er den perfekte kombinasjonen av energi og avspenning.

 

Ukesferie med Yoga, Mindfulness og Natural Movement

En uke laget for å gi deg nye verktøy for å få indre ro, bedre konsentrasjon og energi i hverdagen. Programmet kombinerer Yoga, Mindfullness og Natural Movement i et balansert program.


Ridning og Yoga for begynnere

For deg som ønsker å bli trygg nok på hesteryggen til å kunne ri turer i fjellet, og som setter pris på soft yoga for raskere restitusjon. Les mer om Rideferier med yoga for begynnere.

 

Ridning og Yoga for erfarne ryttere

For deg som ønsker litt mer av din rideferie. Rideferier med yoga for erfarne ryttere kombinerer lange turer på hesteryggen med gode yogaøkter som tøyer på støle ridemuskler.

 

Rideferier og rideweekends

Enten du er en øvet rytter, eller aldri har sittet på hest før, har du lyst til å ri i ferien har vi tilbudet for deg! Velg mellom rideturer, eller rideferier/-weekends for erfarne eller begynnere.


Oversikt over alle våre pakketurer og aktiviteter finner du på vår Aktiviteteskalender for sommeren 2020