Betingelser for opphold hotell

Viktig informasjon om Koronabetingelser for hotellrom

Vi har endret våre betingelser slik at du kan planlegge og bestille rom uten risiko i disse usikre tider, høsten 2020.

Bestillingen din gjelder fra den dato du bestiller rommet og du kan avbestille kostnadsfritt innen kl. 16 dagen før planlagt ankomst. Kansellering senere enn kl. 16 dagen før belastes med 50% av totalkostnaden.

 

 

For bestillinger for vinteren (f.o.m. 18.12.20) 2020/2021 vil vi kreve depositum (se punkt 4.4).

Har du spørsmål, vennligst ta kontakt med oss på 61293200.

 

Merk! For hyttebestillinger gjelder våre vilkår og betingelser fullt ut.

 

Vi vil til en hver tid forholde oss til de retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og NHO som gjelder for utleiehytter og hoteller.


Vilkår og betingelser for bestilling av rom eller hytte 

Før du bestiller, ber vi deg om å lese nøye gjennom våre vilkår og betingelser.

 

1. Venabu Fjellhotell

Alle avtaler med Venabu Fjellhotell, er i dette dokumentet referert til ‘oss’ eller ‘vi’ som Venabu Fjellhotell. Venabu Fjellhotell er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 932096781.

 

2. Din økonomiske beskyttelse

Venabu Fjellhotell overholder Norsk lov, Pakkereiseloven og er medlem av Reisegarantifondet, rgf.no.

 

3. Om disse vilkårene

Alle rom, pensjonsopphold og hytteopphold selges i henhold til vilkårene nedenfor.

Gjelder for privatpersoner. For grupper over 20 personer og turoperatører/reisebyrå gjelder egne avbestillingsregler.

 

4. Bestilling og betaling

4.1 Venabu Fjellhotell godtar bestillinger gjort av personer over 18 år ved bestilling. Bestilling av eller på vegne av personer under 18 år, kan aksepteres når de ledsages på turen av en annen person over 18 år og med skriftlig samtykke fra foresatte.

 

4.2 Ved å bestille hos oss samtykker du til å akseptere disse vilkårene og betingelsene. Når en gruppe foretar en bestilling, aksepterer alle deltakere i gruppen disse vilkårene.

 

4.3 Når du har gjort en reservasjon vil vi be om et depositum som sikrer deg reservasjonen av rommet eller hytta. Når du har bekreftet bestillingen din med innbetalt depositum, sender vi deg en endelig bekreftelse. Når du mottar den skriftlige bekreftelsen, vennligst sjekk detaljene nøye og informer oss umiddelbart hvis noe er feil. Du er ansvarlig for å holde oss informert om eventuell endring av adresse eller kontaktinformasjon

 

4.4 Hotellreservasjoner: Det kreves et depositum på 1000kr per person for å sikre en bestilling. For reservasjoner på 2 døgn eller kortere vil depositumet være 500kr per person.

Hyttereservasjoner: Det kreves et depositum på 20% av avtalt pris for å sikre bestillingen.

 

4.5 Resterende beløp betales ved avreise.

Vi godtar følgende kredittkort: Bankkort, American Express, Mastercard, Visa, Maestro, Universal Presentkort og betaling med bankoverføring.

Hvis du betaler med bankoverføring fra en bank utenfor Norge, skal internasjonale betalingskostnader betales av deg på betalingstidspunktet.

 

5. Avbestilling gjort av deg

Vi anbefaler at du tegner avbestillingsforsikring ved bestilling. Hvis du ønsker å kansellere reservasjonen, må du varsle Venabu Fjellhotell skriftlig, via e-post eller brev. Ditt skriftlige varsel om kansellering vil være gjeldende fra den datoen vi mottar det.

 

Avbestillingsregler:

  • Avbestilling 90 dager før ankomst: depositum tilbakebetales
  • Avbestilling 89 - 30 dager: Depositum beholdes av Venabu fjellhotell
  • Avbestilling 29 - 14 dager: Du belastes med 50% av den totale kostnaden 
  • 13 - 0 dager og ”no show”: Du belastes 100% 
  • Ved avbestilling grunnet Covid-19 (smitte eller anbefalinger fra myndighetene i gjeldene periode) vil vi ikke kreve ytterligere betaling enn allerede innbetalt depositum

Det er ditt ansvar å kontakte forsikringsselskapet ditt.

Eventuell betaling forfaller innen 14 dager etter kanselleringsdatoen.

Avbestilling av pakker (fotturer, rideturer o.a.) har egne avbestillingsregler.

 

6. Priser

Venabu Fjellhotell forbeholder seg retten til å justere priser i samsvar med endringer i offentlige skatter og avgifter og andre avgifter utenfor vår kontroll.

 

7. Avbestilling gjort av Venabu Fjellhotell

Hvis vi av en eller annen grunn må avbestille reservasjonen din, vil du bli informert om dette så snart det er rimelig mulig.  Du vil motta full refusjon av beløpet som er innbetalt, med mindre vi avbestiller av hensyn til Force Majeure.

Hvis Venabu Fjellhotell avbestiller en bestilling, er vi ikke ansvarlig for andre utgifter du måtte ha pådratt deg som følge avbestillingen.

 

8. Uunngåelige hendelser (force majeure)

Venabu Fjellhotell påtar seg ikke ansvar for konsekvensene av krig, trussel om krig, opptøyer, sivile forstyrrelser, industrikonflikter, faktisk eller truet terroraktivitet og dens konsekvenser, naturkatastrofe eller atomkatastrofe, brann, epidemier, helserisiko og pandemier, uunngåelige og uforutsigbare tekniske problemer med transport av grunner utenfor vår kontroll eller hos våre leverandører, lukkede eller overbelastede flyplasser eller havner, orkaner og andre faktiske eller potensielle ugunstige værforhold og andre lignende hendelser. Hvis slike forekomster fører til at Venabu Fjellhotell må avbestille en bestilling, vil vi forsøke å tilby et alternativ, men påtar oss ikke noe ansvar for retur av gebyrer og depositum som er betalt før avbestilling eller avkortning av oppholdet.

 

9. Leveranse fra tredjepart

Venabu Fjellhotell har tredjeparts tilbydere av aktiviteter og transport. Vi fraskriver seg ansvaret for uforutsette hendelser som gjelder leveranse av tredjepart.

 

10. Ditt ansvar

10.1 Gjester er forpliktet til å overholde regler og forskrifter som er gitt av myndighetene eller turoperatørens representanter. Dette inkluderer eventuelle regler for oppførsel som er fastsatt av transportører, instruktører etc.

 

10.2 Gjester som opptrer på en slik måte at de er til sjenanse for ansatte, guider og andre gjester kan bli ekskludert fra Venabu Fjellhotell, og må selv stå for kostnaden ved hjemreise. Ødeleggelser av bygninger, utstyr og inventar som påføres av gjester ved Venabu Fjellhotell skal erstattes i sin helhet av gjesten. 

 

11. Visa og reisekrav

Det kreves pass når du reiser til Norge fra et land utenfor Schengen-området. Vi anbefaler at gjestene alltid tar med passet ditt. Hvis det kreves visum for å reise til Norge, er gjester selv ansvarlige for å få innvilget visum.

 

12. Klager

Hvis du eller en i gruppen har en klage på tjenesten du mottar når som helst under oppholdet, vennligst informer oss så raskt som mulig for å gi oss muligheten til å løse situasjonen til en gjensidig avtale. Hvis klagen ikke løses til din tilfredshet under oppholdet, bør du opplyse om klagen skriftlig innen 28 dager. Tvister er regulert av norsk lov.

 

13. Rettigheter knyttet til tekst og bruk av fotografier

I forbindelse med noen av aktivitetene våre kan vi publisere tekst, video og bilder på www.venabu.no, www.venabustallen.no og sosiale medier, som en del av vår markeds-kommunikasjon. Hvis du ikke ønsker å vises i disse, må du informere hotellet ved starten av en eventuell turdeltagelse.

 

Personvern: Når du samtykker til disse vilkårene, aksepterer du at du har lest vår personvernpolicy.

Disse vilkårene gjelder fra og med 10.05.2020

 

For private grupper på 15 personer eller mer, og lag/foreninger/byråer («Turopperatør») gjelder egne avbestillingsregler.