IndreRo
Lørdag, 04. Januar 2020, 10:00 - 18:00
Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tlf: 61293200

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

Sted Venabu Fjellhotell og hytter
IndreRo er en behandlingsform som er utviklet av Keyhan Ighanian, som opprinnelig er fra Iran. Keyhan har mange tiårs erfaring med å jobbe med mennesker. Tusenvis av mennesker i alle aldre har fått hjelp til et bedre liv gjennom denne behandlingsmetoden.
Vi ønsker å introdusere denne effektive metoden til alle som er interessert i lære mer om hvordan IndreRo kan brukes til hjelp både for en selv og andre.

Arbeidet med IndreRo kan gi deg en dypere forståelse av tankens natur, hvordan tanker og følelser påvirker hverandre. Tankene har en betydelig påvirkning på kroppen og kan være årsak til sykdom. Tankene er vår venner, og de kan være meget kraftfulle.
IndreRo hjelper oss å finne tilbake til oss selv, og få bedre kontakt med vårt indre barn, slik at vi blir tryggere i vår indre verden. Livet vårt handler mye om relasjoner til andre mennesker, og ofte tilpasser vi oss verden rundt oss og glemmer oss selv. Resultatet kan bli indre konflikt og uro fordi vi ikke har kjennskap og kunnskap til hvordan vi tar vare på vår indre verden.
I løpet av dagen vil du også få en forståelse av hvordan korttidsminnet og langtidsminnet henger sammen og hva som er grunnen til at metoden er så effektiv og trygg. I tillegg kan du se at IndreRo metoden er spesielt effektiv i behandling av bl.a fobier, traumer, angst, tvangstanker, sorg og depresjoner.
IndreRo metoden harmoniserer din indre verden så du kan leve i harmoni med den ytre verden. Fred i verden er et resultat av fred i menneskehetens indre verden.

Keyhan har masse kunnskap å øse fra og vil være fleksibel i forhold til hvilke tema vi kan gå nærmere inn på. Keyhan er unik til å skape trygghet i gruppen.

Har du lyst til å vite mer og få oppleve hva IndreRo er så ta kontakt.
Du kan også lese mer om IndreRo metoden på www.indrero.com

Priser:
IndreRo dag inkludert en god sunn lunsjbuffet, tilgang til frukt, nøtter og te/kaffe: kr 1290.- pr pers
Tillegg for overnatting med frokost: kr 600.- pr pers pr døgn
Spesialtilbud fra fredag til søndag inkludert alle måltider fra fredag middag til søndag frokost og IndreRo dag: kr 2200.- pr person.