IndreRo
Lørdag, 04. Januar 2020, 10:00 - 18:00
Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tlf: 61293200

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

Sted Venabu Fjellhotell og hytter
IndreRo er en behandlingsform som er utviklet av Keyhan Ighanian, som opprinnelig er fra Iran. Keyhan har mange tiårs erfaring med å jobbe med mennesker. Tusenvis av mennesker i alle aldre har fått hjelp til et bedre liv gjennom denne behandlingsmetoden.
Vi ønsker å introdusere denne effektive metoden til alle som er interessert i lære mer om hvordan IndreRo kan brukes til hjelp både for en selv og andre.

Arbeidet med IndreRo kan gi deg en dypere forståelse av tankens natur, hvordan tanker og følelser påvirker hverandre. Tankene har en betydelig påvirkning på kroppen og kan være årsak til sykdom. Tankene er vår venner, og de kan være meget kraftfulle.
IndreRo hjelper oss å finne tilbake til oss selv, og få bedre kontakt med vårt indre barn, slik at vi blir tryggere i vår indre verden. Livet vårt handler mye om relasjoner til andre mennesker, og ofte tilpasser vi oss verden rundt oss og glemmer oss selv. Resultatet kan bli indre konflikt og uro fordi vi ikke har kjennskap og kunnskap til hvordan vi tar vare på vår indre verden.
I løpet av dagen vil du også få en forståelse av hvordan korttidsminnet og langtidsminnet henger sammen og hva som er grunnen til at metoden er så effektiv og trygg. I tillegg kan du se at IndreRo metoden er spesielt effektiv i behandling av bl.a fobier, traumer, angst, tvangstanker, sorg og depresjoner.
IndreRo metoden harmoniserer din indre verden så du kan leve i harmoni med den ytre verden. Fred i verden er et resultat av fred i menneskehetens indre verden.

Keyhan har masse kunnskap å øse fra og vil være fleksibel i forhold til hvilke tema vi kan gå nærmere inn på. Keyhan er unik til å skape trygghet i gruppen.

Har du lyst til å vite mer og få oppleve hva IndreRo er så ta kontakt.
Du kan også lese mer om IndreRo metoden på www.indrero.com

Priser:
IndreRo dag inkludert en god sunn lunsjbuffet, tilgang til frukt, nøtter og te/kaffe: kr 1290.- pr pers
Tillegg for overnatting med frokost: kr 600.- pr pers pr døgn
Spesialtilbud fra fredag til søndag inkludert alle måltider fra fredag middag til søndag frokost og IndreRo dag: kr 2200.- pr person.
14. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

30. desember
Ølsmaking

Lær om øl - smak og historie - med Gunnar Wiig. 

4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt.

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.