Cateringmeny

Høst 2018

Disse priser gjelder for bestilling for minimum 10 porsjoner  

 

Standard koldtbord

Pris kr 290,- pr porsjon.

Roastbeef med remulade

Skinkestek

Varme elgkarbonade m/løk, 1 pr porsjon

Dampet, kald ørretfilet m/ dillsaus

Røkelaks m/eggerøre

Reker med majones

Blandet salat m/dressing

Potetsalat

 

Fjellets koldtbord

Kr 390,- pr porsjon.

Roastbiff av elg eller hjort m/løk og urteremulade

Varme elgkarbonader, 1 pr porsjon

Varmrøkt reinsdyrlår m/tyttebærrømme

Gravet sik med sennepssaus

Varmrøkt fjellfisk med eggerøre

Gravet kjøtt m/rømme

Viltpostei med rognebærgele

Grønn blandet salat

Potetsalat 

 

Brød / hjemmebakt flatbrød og lefse, og smør inkludert.


Hjemmelagde desserter og kaker

Verdens beste, 16 porsjoner, kr 430,-

Chili-lime sjokoladekake 16 porsjoner, kr 350,-

Blåbærpai m/vaniljekrem 16 personer, kr 350,-

 

Karamellpudding, kr 35,- per porsjon

Tilslørte bondepiker, kr 45,- pr porsjon

Byggrynskrem med jordbærsaus, kr 55,- pr porsjon

Pannacotta med bærsaus, kr 45,- pr porsjon


Forretter

Rekecocktail, kr 95,- pr porsjon

Varmrøkt reinsdyr, kr 110,- pr porsjon

Varmrøkt ørret, kr 105,- pr porsjon


Middagsretter 

Priser er pr porsjon

Prisen beregnet med kokte poteter. Tillegg for fløtegratinerte eller mandelpotetmos kr 25,- pr porsjon

  • Kalvesteik med blomkål, erter og gulrøtter, saus og poteter etter ønske. Kr 255,- 
  • Viltsteik med fløtesaus, sesongens grønnsaker, rørt tyttebær, poteter etter ønske er. Kr 275,-
  • Reinsdyrplomme - med skysaus, sesongens grønnsaker, stekt sopp og poteter etter ønske. Kr 335,-
  • Ovnsbakt ørret med agurksalat, rømmesaus og poteter etter ønske. Kr 255,-
  • Marinert lammefilet m/ urtesmør, ovnsbakte grønnsaker, poteter etter ønske. Kr 310,-
  • Lapskaus (brun lapskaus av ferskt kjøtt eller lys lapskaus av lettsaltet kjøtt). Kr 120,-
  • Elgkarbonader m/ grønnsaker, rørt tyttebær, saus og poteter etter ønske. Kr 135,-
  • Vegetarrett etter avtale. Kr 150,-

 

Rømmegrøt - 300 gram pr porsjon, kr 95,- 

m/sukker, kanel og rosiner.  

Tillegg kr 10,- pr porsjon for saft

 

Rømmegrøt og spekemat – pr porsjon, kr 170,-

200 g rømmegrøt og 100 g spekemat                            

 

Spekeanretning - pr porsjon, kr 190,-

180 g assortert spekemat med rømme, potetsalat og eggerører               

 

Tillegg for flatbrød: kr 20,- pr. porsjon

 

15. desember
Julebord

Julebord på fjellet i år?

Les mer om våre Julebord

22. desember
Jul på Venabu

God mat, kanefart, turer og mye mer.

Se programmet her: Jul og Nyttår på Venabu

31. desember
Nyttårskonsert

Konsert med Mari Midtli i Fjellkapellet

11. januar
Strikkehelg 2019

Arrangement i samarbeid med Ringebu/Fåvang Husflidslag.

25. februar
Vinterferie 2019

God mat og god stemning. Guidede turer, hundekjøring og kanefart... kom innom!

13. april
Påske 2019 på Venabu

Turer og aktiviteter for hele familien

2. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

3. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

4. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

5. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

7. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

8. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.

9. august
Peer Gynt 2019

Venabu fjellhotell tilbyr pakker med måltider, overnatting og transport med Peer Gynt ekspert som guide til alle forestillingene. Se mer her.