Betingelser og vilkår, hytteleie

1. Bestilling 

Leieperiode, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av hotellet framgår av bekreftelsen gjesten vil motta etter bestilling. 

Venabu Hytter leies ut for minimum 2 døgn.

Leie av sengetøy og håndklær, samt evt sluttvask og transport avtales ved bestilling.

 

2. Prisavtalens gyldighet

De avtalte priser er bindende for begge parter, hotellet forbeholder seg imidlertid retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader ved økte skatter og avgifter, eller andre forhold utenfor hotellets kontroll.

 

3. Betaling og avbestilling

Depositum, 20 % av leieprisen innbetales senest 14 dager etter bestilling som bekreftelse til Venabu.

• Avbestilling før 3 måneder før ankomst: refusjon depositum.

• Avbestilling etter 3 måneder før ankomst: ingen refusjon av depositum.

• Avbestilling etter 1 uke før ankomst: bestiller faktureres 50 % av totalbeløpet.

• Ved no-show eller avreise tidligere enn avtalt faktureres bestiller 100 % av totalbeløpet.

3.1 Sykdom

Ved sykdom betales oppholdet av bestiller. 

3.2 Reiseforsikring

Bestiller har selv ansvar for reiseforsikring for evt. tilbakebetaling av beløpet.

3.3 18 års aldersgrense

For gjester som ikke reiser med foreldre, har vi 18 års aldersgrense. Hotellet forbeholder seg retten til å heve bookingen om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.

 

4. Betalingsmetode

4.1 Kort / kontant

Betaling kan foretas ved bankoverføring, kredittkort (Visa, American Express, MasterCard, Diners og Eurocard) og kontant.

4.2 Faktureringspolicy 

Fakturering skal være avtalt i forkant av oppholdet. Faktureringsgebyr: 50 NOK

 

5. Inn- og utsjekkingstider

Bestilte hytter garanteres å være innsjekkingsklare fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Utsjekkingstid er kl. 11.00. 

 

6. Ansvar for skade

Gjesten, eller den som står som garantist for hytten, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. Hyttene er røykfrie. Ved overtredelse kommer hotellet på vegne av hyttene til å kreve erstatning for ekstra vask av rommet. Denne erstatningen takseres og vil å debiteres fra sluttregningen til gjesten som står ansvarlig for rommet.

 

7. Force majeure

Venabu Fjellhotell og hytter påtar seg ikke ansvar for konsekvensene av krig, trussel om krig, opptøyer, sivile forstyrrelser, industrikonflikter, faktisk eller truet terroraktivitet og dens konsekvenser, naturkatastrofe eller atomkatastrofe, brann, epidemier, helserisiko og pandemier, uunngåelige og uforutsigbare tekniske problemer med transport av grunner utenfor vår kontroll eller hos våre leverandører, lukkede eller overbelastede flyplasser eller havner, orkaner og andre faktiske eller potensielle ugunstige værforhold og andre lignende hendelser. 

Hvis slike forekomster fører til at Venabu Fjellhotell og hytter må kansellere et opphold, vil vi forsøke å tilby et alternativ, men påtar oss ikke noe ansvar for avgifter som er betalt før avbestillingen.

 

8. Hund og andre kjæledyr

Det er ikke tillatt med hund/kjæledyr i hyttene.

 

9. Verdisaker

Hotellet (på vegne av Venabu Hytter) tar ikke ansvar for tap av penger, smykker eller andre verdisaker, med mindre de er plassert i hotellets safe. 

 

10. Tvistesaker

Alle tvister som måtte oppstå mellom partene i denne avtalen (gjesten og hotellet) skal behandles etter norsk rett. Dersom ikke tvisten løses i minnelighet skal hotellets eiendoms verneting gjelde.

 

4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt. 
Fotokurs

4. april
Påske

I påsken har vi aktiviteter for alle både unge og voksne. 

Onsdag 8. april er det Norsk Matbord. Buffet fylt med tradisjonelle og lokale retter.

Vi har påskeskirenn, påskeeggjakt - både inne på hotellet og ute, og andre morsomme aktiviteter. Åpent for alle som er på fjellet...

Påskeprogram

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

19. juni
Midtsommer Yoga

Velkommen til midtsommer og yogahelg i fjellet med Elisabeth/ Mynte Yoga. Denne helgen fordyper vi oss i pust og meditasjon, en indre reise som stilner emosjoner og tanker, og klarner sinnet. For detalijer og program se "Midtsommer Yoga"

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.