Tradisjonsmat

Venabu er kjent for å servere smakfull, hjemmelaget mat fra råvarer av høy kvalitet.  

 

Våre faste måltider

Frokost: kl. 08.00 - 10.00 

3-retters middag: kl. 19.00

Vi serverer en smakfull 3-retters middag basert på gode og lokale råvarer.

 

Pris for ikke-boende:

Frokost: 170,-

3-retters middag: 390,-


Vi har hjemmebakst og god kaffe! 


 A la carte: 12.00 - 17.00

  • Fjellørret
  • Elgkarbonader 
  • Finnbiff 

 

  • Rømmegrøt 
  • Rømmegrøt med spekemat   
  • Spekemattallerken med flatbrød og rømme
  • Mors sprø rømmevafler 

  

  • Dagens suppe 
  • Dagens dessert 

 

  • Smørbrød 
    •    Elgkarbonade
    •    Røkt ørret m/ eggerøre
    •    Rekesmørbrød 
  • Toast 
  • Kaker 
  • Rømmebrød 

Vi har godt utvalg av te og kaffe.

Du er velkommen til å spise hos oss i rolige omgivelser og nyte utsikten fra spisesalen også utenom de faste måltidene


Norsk matbord

Grunnet smittevernhensyn vil Norsk Matbord i sommer være annerledes enn normalt, men vi vil fortsatt tilby mange av våre tradisjonelle retter.

Vi serverer en 3-retters middag

  • Forrett: med ulike smaker av Venabus spesialiteter
  • Hovedrett: mør reinsdyrplomme med ferske, lokale grønnskaer og fløtesaus 
  • Dessert: et utvalg av tradisjonelle hjemmelagde desserter

 

Pris kr 470.- pr voksen. 

Barn 11-15 år halv pris.
Barn 5 - 10 år 10,- pr fylte år.
Barn 0 - 4 år gratis. 


Julebord og Viltaften

Pga corona-situasjonen vil det komme mer informasjon om vi kan ha buffeter til høsten og utover vinteren.

 

Datoer for 2020
Viltfaften: lørdagene 24. oktober, 31. oktober og 7. november.

Julebord: 12. og 19. desember

 

 

Hjertelig velkommen til bords på Venabu!