Mat og servering

Vi serverer norsk tradisjonsmat 

Venabu er kjent for å servere smakfull,
hjemmelaget mat fra råvarer av høy kvalitet.  

Våre faste måltider

Frokost: kl. 08.00 - 10.00 

Lunsj: kl. 13.30 - 15.00

Mandag til fredag: Buffet med varme retter, salatbuffet og desserter.

Lørdag og søndag: Buffet med varme og kalde retter, salatbuffet, dessertbuffet.

Kveldsbuffet: kl. 18.30 - 20.00 

Varme og kalde smakfulle retter, salatbuffet, hjemmelagede desserter og kaker.

 

Pris for ikke-boende:
Frokost: 170,-
Lunsj mandag - fredag: 190,- / lørdag & søndag: 250,-
Kveldsbuffet: 380,-

 


Norsk matbord

En buffet bestående av tradisjonsmat basert på lokale oppskrifter og råvarer. En opplevelse!

I sesongene har vi Norsk Matbord hver onsdag kl. 18.30.

Pris kr 450.- pr voksen.
Barn 11-15 år halv pris.
Barn 5 - 10 år 10,- pr fylte år.
Barn 0 - 4 år gratis. 

 

Bestill gjerne Norsk Matbord i forbindelse med selskap. Minimum 30 personer.


 A la carte:

Fjellørret (begrenset tilgang) (195,-)

Elgkarbonader (195,-)

Finnbiff (195,-)

Annis pølser (195,-)

Omelett m/ brød og salat (150,-)

 

 

Rømmegrøt (110,-)

Rømmegrøt med spekemat (195,-)   

Spekemattallerken med flatbrød og rømme (175,-)

Mors sprø rømmevafler (55,-)

 

Sommersalat (150,-)

Dagens suppe (110,-)

Dagens dessert (65,-)

 

Smørbrød 

   Elgkarbonade (139,-)

   Røkt ørret m/ eggerøre(139,-)

   Rekesmørbrød (139,-)

Toast (79,-)

Kaker (40,-)

Rømmebrød (20,-)

 

Vi har godt utvalg av te og kaffe.

Du er velkommen til å spise hos oss i rolige omgivelser og nyte utsikten fra spisesalen også utenom de faste måltidene


Julebord

Fult program og priser for julebord finner du her.

Dato i 2019: lørdag 14. desember 

 

Viltaften

Du finner priser og mer om programmet rundt viltaften på "Viltaften på Venabu".

Dato i 2019 
lørdagene 26. oktober, 2. november og 9. november.

 

Selskaper

Vi dekker opp et hyggelig selskapsbord til opptil 100 personer og serverer en tre eller fireretters meny.

Se vår selskapsmeny her.

 

Catering

Her finner du vår cateringmeny. Ta kontakt i god tid for bestilling.

 

 

Hjertelig velkommen til bords på Venabu!

27. september
Høstferie 2019

Høsten er en fin tid i fjellet. Opplev Venabygdsfjellet til fots eller fra hesteryggen! Kom til dekket bord hver dag, og nyt fjellets beste utsikt fra vår spisesal. Venabu er kjent for god mat, og vi har buffet til alle måltider. Se mer her

1. oktober
Strikkekafé

Velkommen til strikkekafé i stua med strikke-Gunn. Du får mulighet til å snakke om strikking med andre strikkere, og i baren får du kjøpt det du ønsker å drikke.

11. oktober
Skinnfellkurs

På skinnfellkurset hos oss kan du sy deg en stor eller liten skinnfell. Puter, gyngestolteppe, skinnpose, vuggefell, vest, tøfler, votter, boa, lue og pulsvarmere kan også lages.

Se mer informasjon her

11. oktober
Spikkekurs med Knut Dahl

Spikking handler om godfølelse, det å sitte og prate og spikke. Det er enkelt og avslappende. Man kan legge det fra seg og ta det opp igjen.

Se priser på siden om Spikkekurs

25. oktober
Fotokurs: Mellom to årstider, videregående fotokurs

Kurslederen er den erfarne og inspirerende reklamefotografen Olav Erik Storm, som gir kursdeltagerne en grundig gjennomgang av kameraets funksjoner, øvelse i å se motiv og å ta bilder på en bevisst måte.

26. oktober
Viltaften 2019

Vi dekker vår buffet med viltretter, 50 retter basert på lokale og mer eksotiske råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis. Priser finner du på vår Viltaften-side

1. november
Ølsmaking

Det smakes på 8 ulike typer øl som alle har sine særpreg, samt at man får tips til hvilke øl som går godt sammen med forskjellig mat.

2. november
Viltaften 2019

Vi dekker vår buffet med viltretter, 50 retter basert på lokale og mer eksotiske råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis. Priser finner du på vår Viltaften-side.

8. november
Ølsmaking

Det smakes på 8 ulike typer øl som alle har sine særpreg, samt at man får tips til hvilke øl som går godt sammen med forskjellig mat.

9. november
Viltaften 2019

Vi dekker vår buffet med viltretter, 50 retter basert på lokale og mer eksotiske råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis. Priser finner du på vår Viltaften-side.

 

7. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

14. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020