Norsk Matbord

Tradisjon og smak

Vi har servert Norsk Matbord siden 1992, og det er populært blant både gjester og lokalbefolkningen.

 


Grunnet smittevernhensyn vil Norsk Matbord i sommer være annerledes enn normalt, men vi vil fortsatt tilby mange av våre tradisjonelle retter.

 

Sommeren 2020 serverer vi 

En smak av norsk tradisjon

 

Forrett: med ulike smaker av Venabu sine spesialiteter

Hovedrett: mør reinsdyrplomme med ferske, lokale grønnskaer og fløtesaus 

Dessert: et utvalg av tradisjonelle hjemmelagde desserter

 

Pris kr 470.- pr voksen. 

Barn 5 - 14 år halv pris. 

Barn 0 - 4 år gratis. 


Hotellets vertskap presenterer rettene før servering. 


Retter laget med rot i tradisjonelle lokale oppskrifter, og ut fra de beste råvarene. Elghakk, kål, rømmegrøt, røkt og gravet vilt og fisk er av det du vil finne på buffeten. På dessertbordet er det norske tradisjonelle desserter og et utvalg av oster. 

 

Sitat fra gjester en tid tilbake:

"vi viste ikke at norsk mat var så spennende og variert".

Fra gjest, lagt ut på Facebook:

"Hva kan en si...Norsk matbord på #venabufjellhotell .Helt rått, fantastisk mat, både rakfisk, gravet sik, røkt og gravet reinsdyr, tyttebærkrem og mye mye mer. Anbefales på det sterkeste, og hopper du over dette kan du angre.

 

Tidenes måltid for undertegnede"

 

For å reservere bord kontakt oss på telefon 61 29 32 00 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.