Cateringmeny

Disse priser gjelder for bestilling for minimum 10 porsjoner  

 

Standard koldtbord

Pris kr 290,- pr porsjon.

Roastbeef med remulade

Skinkestek

Varme elgkarbonade m/løk, 1 pr porsjon

Dampet, kald ørretfilet m/ dillsaus

Røkelaks m/eggerøre

Reker med majones

Blandet salat m/dressing

Potetsalat

 

Fjellets koldtbord

Kr 390,- pr porsjon.

Roastbiff av elg eller hjort m/løk og urteremulade

Varme elgkarbonader, 1 pr porsjon

Varmrøkt reinsdyrlår m/tyttebærrømme

Gravet sik med sennepssaus

Varmrøkt fjellfisk med eggerøre

Gravet kjøtt m/rømme

Viltpostei med rognebærgele

Grønn blandet salat

Potetsalat 

 

Brød / hjemmebakt flatbrød og lefse, og smør inkludert.


Hjemmelagde desserter og kaker

Verdens beste, 16 porsjoner, kr 430,-

Chili-lime sjokoladekake 16 porsjoner, kr 350,-

Blåbærpai m/vaniljekrem 16 personer, kr 350,-

 

Karamellpudding, kr 35,- per porsjon

Tilslørte bondepiker, kr 45,- pr porsjon

Byggrynskrem med jordbærsaus, kr 55,- pr porsjon

Pannacotta med bærsaus, kr 45,- pr porsjon


Forretter

Rekecocktail, kr 95,- pr porsjon

Varmrøkt reinsdyr, kr 110,- pr porsjon

Varmrøkt ørret, kr 105,- pr porsjon


Middagsretter 

Priser er pr porsjon

Prisen beregnet med kokte poteter. Tillegg for fløtegratinerte eller mandelpotetmos kr 25,- pr porsjon

  • Kalvesteik med blomkål, erter og gulrøtter, saus og poteter etter ønske. Kr 255,- 
  • Viltsteik med fløtesaus, sesongens grønnsaker, rørt tyttebær, poteter etter ønske er. Kr 275,-
  • Reinsdyrplomme - med skysaus, sesongens grønnsaker, stekt sopp og poteter etter ønske. Kr 335,-
  • Ovnsbakt ørret med agurksalat, rømmesaus og poteter etter ønske. Kr 255,-
  • Marinert lammefilet m/ urtesmør, ovnsbakte grønnsaker, poteter etter ønske. Kr 310,-
  • Lapskaus (brun lapskaus av ferskt kjøtt eller lys lapskaus av lettsaltet kjøtt). Kr 120,-
  • Elgkarbonader m/ grønnsaker, rørt tyttebær, saus og poteter etter ønske. Kr 135,-
  • Vegetarrett etter avtale. Kr 150,-

 

Rømmegrøt - 300 gram pr porsjon, kr 95,- 

m/sukker, kanel og rosiner.  

Tillegg kr 10,- pr porsjon for saft

 

Rømmegrøt og spekemat – pr porsjon, kr 170,-

200 g rømmegrøt og 100 g spekemat                            

 

Spekeanretning - pr porsjon, kr 190,-

180 g assortert spekemat med rømme, potetsalat og eggerører               

 

Tillegg for flatbrød: kr 20,- pr. porsjon

 

14. desember
Julebord

Gode opplevelser som gir deg koselig førjulsstemning. Venabu har et godt tradisjonelt julebord med spennende kalde og varme retter, og dessertbuffet. Hjemmelaget og smakfullt.  

30. desember
Ølsmaking

Lær om øl - smak og historie - med Gunnar Wiig. 

4. januar
IndreRo

En spennende og lærerik innføring i hvordan den unike IndreRo metoden fungerer, som individuell behandling, og i kurssammenheng for å få en dypere forståelse.

10. januar
Strikkehelg 2020

Vi feirer 5 års jubileum med flotte foredrag og utstillere. Se fult program på Strikkehelg 2020

17. januar
Fotokurs, vinterfotografering

Kurset tar for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. 

10. februar
Lasskjørerne kommer

Fron Lasskjørarlag kommer til Venabu mandag 10. februar på ettermiddagen. De drar videre mot Røros tirsdag formiddag.

13. mars
Fotokurs, blåtimen

Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt.

12. juni
Fotokurs, makrofotografering

Fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. 

15. juni
Fotokurs, 5 dager

Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. 

30. juli
Konsert i stua

Elsine Haugstad, oppvokst i Venabygda - nå jobber hun over hele verden som dirigent og pianist.

21. august
Fotokurs, natur og portrett

På dette kurset får du fotografiske utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å bruke kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. 

17. september
Fototreff

Fototreffet samler hver høst fotofamilien og både tidligere og nye deltagere opplever den spesielle atmosfæren som gjør Fototreffet så annerledes enn andre foto-workshops. 

30. oktober
Fotokurs, mellom to årstider

Du vil lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse.