Vi serverer norsk tradisjonsmat 

Venabu er kjent for å servere smakfull, hjemmelaget mat fra råvarer av høy kvalitet.  

 

Hotellets kjøkken er stolte av å bruke lokale råvarer i størst mulig grad, og tradisjonelle oppskrifter som utgangspunkt for alle retter. 

Vi bruker råvarer bl.a. fra Annis Pølsemakeri i Ringebu, jordbær i sesong fra Kaurstad på Kjønås, lam fra gårder på Kjønås og Sollia, vilt fra fjellområdene vi ser fra Venabu, fisk fra Venabygdsfjellet og Jotunheimen. I den grad råvarene ikke er å få tak i lokalt bruker vi norske råvarer (om mulig). 

 

Hjertelig velkommen til bords på Venabu!

 

For nærmere informasjon eller bordbestilling, kontakt oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 61293200.