Viltaften på Venabu

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Datoer for 2018: Lørdag 27.oktober og lørdag 3. november.

 

Fredag kveld serverer vi kjøtt-fondue med godt mørt kjøtt av ulike slag, salatbord, friske grønnsaker og dessertbord. 

 

Lørdag

Det vil være vinsmaking 27. oktober og ølsmaking 3. november i forkant av Viltaften. 

Aperitiff og til en presentasjon av viltbordet i peisestua.

Kl. 19.00 åpner vi dørene til et innholdsrikt matbord med mer enn 50 retter.

 

Rettene er tilberedt av førsteklasses råvarer som vilt fra nærområdet, fisk fra fjellvann og bær fra fjellet. Vi bruker tradisjonelle måter å tilbedere maten på som graving, røyking, speking. 

 

Priser for 2018:

Viltaften med apretiff: 680,- pr. pers

Viltaften med apretiff og vin/ølsmaking: 850,- pr. pers

Fredag - søndag: inkl. fondueaften fredag kveld, frokost og lett lunsj lørdag, aperitiff og vin/ølsmaking og stort viltbord, brunsj på søndag: kr 2550,- per person 

 

 

 

For bestilling: Ring oss på 61293200 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bildegalleri

View the embedded image gallery online at:
https://www.venabu.no/selskap/viltaften#sigProId1317d68d26
25. mai
Yoga i fjellet med hund på tur

Yogahelg der hunden din er hjertelig velkommen til å være med.

Se mer på arrangementet på Facebook

For mer informasjon om yoga på Venabu, klikk her

9. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

15. juni
Fotokurs - videregående

Bli en bedre fotograf. Arbeidsflyt og kreativitet.

Se Fotokurs på Venabu for mer informajson

15. juni
Prøysenkonsert

Fra Pengegaloppen til Husmannspolka 

Et visemøte mellom Vidar Sandbeck og Alf Prøysen

Konsert med Elin Prøysen og Egil Johansson, kl. 20.00 

16. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

20. juni
Norsk Matbord

Buffet med retter basert på norske tradisjoner.

23. juni
Vandring med guide

Nyt fjellets mangfold i sommer

Fjellturer med guide

23. juni
St. Hans feiring

Tradisjonell St. Hans feiring ved Venabu. Blåbrenning og dans ved vannet.

27. juni
Norsk Matbord

Buffet med retter basert på norske tradisjoner.