Viltaften på Venabu

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Datoer for 2018: Lørdag 27.oktober og lørdag 3. november.

 

 

Fredag kveld serverer vi kjøtt-fondue med godt mørt kjøtt av ulike slag, salatbord, friske grønnsaker og dessertbord. 

Levende musikk 26. oktober: Alan Johansen 
                         2. november: 2 frakke karer

 

Lørdag

27. oktober: Vinsmaking med Tezza (italiensk produsent)

3. november: Vinsmaking, musserende, med Ulf Hansen fra Haugen Gruppen

Vinsmakingen starter kl. 16.30

Aperitiff og presentasjon av viltbordet, i peisestua kl. 18.30.

Kl. 19.00 åpner vi dørene til et innholdsrikt matbord med mer enn 50 retter.

Rettene er tilberedt av førsteklasses råvarer som vilt fra nærområdet, fisk fra fjellvann og bær fra fjellet. Vi bruker tradisjonelle måter å tilbedere maten på som graving, røyking, speking. 

Levende musikk 27. oktober: Alan Johansen 
                         3. november: 2 frakke karer 

 

 Priser for 2018:

Viltaften med apretiff: 690,- pr. pers

Viltaften med apretiff og vinsmaking: 850,- pr. pers

  

Pris for 1 døgn, inkludert vinsmaking, viltaften med aperitif, overnatting og brunsj.

Kr 1550.- per person

 

Full weekend inkl middag fredag, frokost, lunsj, vinsmaking, viltaften m/aperitif lørdag, overnatting og brunsj søndag. 

Kr 2550.- per person

Pris ved bestilling før 1. september kr 2290.- 

 

Enkeltromstillegg: 170,- pr natt

 

For bestilling: Ring oss på 61293200 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

21. september
Ashtanga yoga

Avlyst.  

12. oktober
Skinnfellkurs

Kursholder: Britha fra «God og Varm»

 

26. oktober
Fotokurs - videregående

Natur i endring, biledbehandling, lyslære, råformat og portrettfotografering.

Se Fotokurs på Venabu for mer informasjon

27. oktober
Viltaften

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Vinsmaking med Tezza, intaliensk produsent.

Se Viltaften for mer informasjon

 

3. november
Viltaften

Vårt viltbord er dekket med retter basert på lokale råvarer, tilberedt på tradisjonelt vis.

Vinsmaking, musserende viner, med Ulf Hagen fra Haugen gruppen.

Se Viltaften for mer informasjon

16. november
Treningshelg

Hotellet har treningssamling. Ta kontakt for tilbud.

23. november
Treningshelg

Hotellet har treningssamling. 

30. november
Treningshelg

Hotellet har treningssamling.

8. desember
Julebord

Julebord på fjellet i år?

Les mer om våre Julebord

 

15. desember
Julebord

Julebord på fjellet i år?

Les mer om våre Julebord

22. desember
Jul på Venabu

God mat, kanefart, turer og mye mer.

Se programmet her: Jul og Nyttår på Venabu

11. januar
Strikkehelg

Arrangement i samarbeid med Ringebu/Fåvang Husflidslag.

13. april
Påske på Venabu

Turer og aktiviteter for hele familien