Aktiv på Venabygdsfjellet - alt inkludert

Aktiv ferie - sommeren 2020

Vi arrangerer ulike aktivitetspakker sommeren 2020. Velg mellom et mangfold av aktiviteter. Vi skreddersyr gjerne pakker for deg. Om du ønsker et rimeligere alternativ anbefaler vi Aktiv på Venabygdsfjellet - økonomi.

Aktiv på Venabygdsfjellet - alt inkludert

Aktiv på Venabygdsfjellet passer for deg som ønsker litt mer ut av ferien. Aktivitetsnivået er middels, og passer for alle i normal fysisk form. Gled deg til ølsmaking torsdag og fortellingen om Lines sykkeltur til India på fredag!

Når?
Onsdag-Lørdag.

Ledige plasser uke 29 og 33

Uke 26-33, unntatt uke 32.

Pris 4900,- pr person (i dobbeltrom)

Program 

Onsdag - Bli kjent i nærområdet
Ankomst onsdag før middag. Før eller etter middag kan du utforske nærområdet. Hva med en en tur til den spektakulære fossen? Vi har spillrom innendørs, et stort skap fullt av brettspill og flere utendørsaktiviteter du kan prøve ut.

Torsdag - Seterlunsj og ølsmaking
Hver torsdag inviterer vi til seterlunsj på Lykkjesetra. Du kan velge å gå en fottur hit over fjelltoppene, beskrivelse får du av våre verter, eller kanskje du heller vil ri hit? (Ridetur til Lykkjesetra er ikke inkludert i prisen). Etter noen timers vandring kommer du til en liten setergrend, og her ligger Venabus egen seter. Budeia inviterer inn på rømmegrøt, spekemat, rømmevafler og bærdessert. Hun forteller også gjerne litt om historien til setergrenda og om setertradisjonen i Gudbrandsdalen. 
Fotturen hjem går i lavere terreng. Vel fremme på Venabu er det snart klart for middag. På kvelden inviterer vi til ølsmaking som en avslutning på en innholdsrik uke.

Fredag - ridning, yoga og fra Venabu til India
2 timers ridning etter frokost. Ut fra ditt nivå kan du velge mellom instruksjon+1t tur (for begynnere) eller 2t ridetur med trav og/eller galopp. Turen går i lett terreng og vi kommer oss litt ut i fjellet. Vi har flere turruter å velge mellom; ri gjennom eventyrlig bjørkeskog, opp på Kyrkjegardsfjellet eller på stier innover fjellheimen. Lunsj på hotellet. 
På ettermiddagen inviterer vi deg med på 90 min soft yoga. Vår yogainstruktør tar deg med på en rolig time, tilrettelagt for en støl kropp etter rideturen. Under yogatimen fokuserer vi på pust, avspenning og restituisjon. Etter middag forteller hotellets vertinne om den gangen hun reiste fra Venabu til India - på sykkel!

Lørdag - Avreise og Landsbyen Ringebu
Morgenyoga ved vannet før frokost (innendørs dersom kaldt vær) og utsjekk. Etter avreise anbefaler vi et stopp i Landsbyen Ringebu, før dere reiser videre! Den lille landsbyen fikk i 2011 Bymiljøprisen, og er en av Norges vakreste landsbyer, med flere koselige nisjebutikker tett plassert. Landsbyen har også flere fine sitteplasser ute og serveringssteder. Ta gjerne en handlerunde, før du nyter lunsj på Hev Ringebu. Vi spanderer lunsjen! Hev har kaffebar og stort utvalg i leskedrikker. Til lunsj kan du for eksempel velge grillet sandwich med hjemmelaget tilbehør. Hev lager de deiligste kombinasjoner ved å bruke brød fra Bakeriet i Lom og kjøttpålegg fra Annis Pølsemakeri. I tillegg lager de blant annet ulike aiolier og syltet rødløk selv!

Dersom du ønsker å bruke mer tid i Ringebu, anbefaler vi å reise innom Ringebu Stavkirke og Prestegården. I Prestegården finner du både kunstutstilling og en vakker hage.  

Pakken inkluderer

- Opphold på rom med eget bad og gode senger (3 netter)
- Alle måltider på hotellet (3 frokoster, 1 lunsj, 3 middager)
- Seterlunsj på Lykkjesetra torsdag
- Lunsj på Hev i Ringebu etter avreise lørdag
- Aktiviteter som i programmet
- Fri bruk av kanoer, surfboard, utlånssykler
- Gratis kaffe/te hele dagen
- Ett valgfritt kakestykke eller bærdessert fra Venabus Kaffebar 

 

Legg gjerne til ridetur med Venabustallen.