Aktiv på Venabygdsfjellet - økonomipakke

Aktiv ferie - sommeren 2020

Få mer ut av oppholdet ditt med våre aktivitetspakker. Pakkene inkluderer opphold, måltider og ulike aktiviteter. Se gjerne informasjonsiden om våre aktive ferier.

Aktiv på Venabygdsfjellet - økonomipakke

En pakke for deg som vil utforske mer på egenhånd.
Som en del av denne pakken får du turforslag på 3 av våre fineste fotturer, og informasjon om nærliggende attraksjoner og tips til dagsutflukter. Pakken inkluderer mat og opphold fra onsdag til lørdag, en aktivitet på torsdag og en aktivitet på fredag.

Når?
Onsdag-Lørdag. Uke 26-33, unntatt uke 32.

Pris kommer snart

Program

Torsdag kan du bli kjent i området. Hva med å gå en lengre fottur med nistepakke og termos eller du kan spise lunsj på hotellet. Valget er ditt.

Fredag er en 2 timers ridetur eller instruksjon+1t tur inkludert. Vi har flere turruter å velge mellom, ri i idyllisk bjørkeskog, på grusveier eller små stier innover fjellheimen. Nyt utsikten fra hesteryggen. Resten av dagen kan du bruke på akkurat det du selv vil. Kanoene står klare til bruk nede ved vannet. Etter middag forteller hotellets vertinne om den gangen hun reiste fra Venabu til India - på sykkel!

Lørdag er morgenyoga inkludert i programmet før frokost. Det blir både rolige og energiske bevegelser, dersom sola skinner tar vi yogaøkten utendørs. Det finnes ikke mange bedre måter å starte en ny dag på. Etter frokost er det på tide å reise videre. Skal dere nordover anbefaler vi et stopp på Sohlbergplassen utsiktspunkt, eller på Maihaugen friluftsmuseum dersom dere skal sørover.

Pakken inkluderer

  • Opphold på rom med eget bad og gode senger
  • Alle måltider på hotellet
  • Aktiviteter som i programmet
  • Fri bruk av kanoer, surfboard, utlånssykler
  • Gratis kaffe/te hele dagen
  • Ett valgfritt kakestykke eller bærdessert fra Venabus Kaffebar