Aktivitetspakke for hele familien

Aktiv ferie for hele familien på Venabygdsfjellet

Ta med familien på en aktiv ferie, høydepunkter er fisketur med Tore og padletur på barnevennlige Atna elv. For den som ønsker ridning, er det mulig å bestille dette i tillegg. Ferien passer for familier med barn i alle aldre, og inkluderer opphold, alle mpltider og aktiviteter i programmet.

Pris:

5150,- pr voksen; 2250,- pr barn t.o.m. 14 år på voksenes rom.

Når?

torsdag 16. - mandag 20. juli (uke 29)
torsdag 23. - mandag 27. juli (uke 30)

Program - Familiens Aktivitetspakke

Torsdag: Ankomst fra kl 15. Bruk gjerne ettermiddagen og kvelden på å utforske nærområdet: prøve vår innendørs- eller utendørsspill, ta en padletur på Fiskeløysa, besøk hestene i stallen eller gå en liten tur ved fjellvannet.

Fredag - Fiskedag med Tore
Tore er kjentmann, jeger og fisker. Han deler raust av sin kunnskap, og ønsker å gi små og store gode friluftsopplevelser. Tore har god oversikt over hvor det er størst mulighet for å få fisk, og hvilke triks man kan prøve for å øke sjansene for en suksessfull fisketur. Fangsten tilberedes over bålet om ønskelig, og serveres lit flatbrød, salt og pepper. 
Mulighet for ridning for den som ønsker det (ikke inkludert).

Lørdag - Tur på egenhånd
Bruk dagen som dere selv ønsker, ut fra deres ønsker og behov, får dere detaljert turbeskrivelse. Flere av turene passer også for de yngste barna og har spennende turmål for de små. Bruk tiden godt, og la barna utforske plantelivet på veien. Velg mellom en kort eller lang tur, bruk gjerne ettermiddagen i hotellets nærområde.

Søndag - Padletur på Atna og geitseter
Atna elv er en rolig og relativt grunn elv, godt egnet for familievennlige padleturer. Velg selv hvor lang tid dere bruker på turen. Legg gjerne inn en stopp på en av sandbankene og nyt lunsjen der. Vi reiser også opp til Øverdalseter, der Ellen Marie sine geiter bor. La barna få oppleve seterlivet og lære mer om et av våre husdyr.

Mandag: Avreise etter frokost

Inkludert i pakken

- Overnatting på Venabu Fjellhotell
- Alle måltider. Smakfulle og sunne retter for store og små
- Fisketur med Tore, alt nødvendig fiskeutstyr. 
- Turforslag
- Kanoleie med redningsvester og årer
- Inngang til Øverdalsseter
- Fri bruk av spillrom
- Gratis kaffe og te hele dagen

Bestill i dag på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 61 29 32 00. 

Synes du dette er interessen vil du også like vår Villreinsafari