Mindfulness i naturen

Ro, klarhet og avslapning: dette er bare noen av fordelene med mindfulness, andre fordeler er bedre konsentrasjon, økt livsglede og større tilfredshet i forhold.

I løpet av vår Mindfulnesshelg vil vi utforske hvordan ulike øvelser kan hjelpe oss med å utvikle disse egenskapene og hvordan de kan hjelpe oss i hverdagen.

Hva er «Mindfulness i naturen»? Vi gjør øvelser ute i størst mulig grad og ser hvordan naturen kan løfte og berike øvelsene. Å tilbringe tid i naturen er bevist å ha mange positive effekter, og sammen med Mindfulness-øvelsene vil vi finne mulighet for å samle seg selv og bringen deg nærmere naturen. 

Helgens innhold

  • Lære Mindfulness-øvleser i en tygg atmosfære
  • Mulighet for å lære nye øvelser som vil bringe deg nærmere naturen.
  • To døgns opphold og måltider i lune omgivelser hos oss.
  • Tid ute i vakker natur på Venabygsdfjellet. 

Pris:

4600,- pr pers på dobbeltrom.

Enkeltromstillegg 200,- 

Datoer:

10. – 12. juli 2020

7. – 9. august 2020

2. – 4. oktober 2020 /FULLT

Gruppestørrelse:

Minimum antall: 3, maximum 8

Kurset vil bli holdt på engelsk.


Helgens program:

Fredag

18.30 Felles middag

20.00 Velkommen og introduksjon, samt samlende øvelser.

LørdagRo ned, “bodyscan” og enetid i naturen.

8.00 Frokost

9.00 Øvelser og “check in”

10.00 Vi går ut, og har som mål å være ute hele dagen – har med matpakke. Kan hende vil vi bruke hotelles lavvo.

17.30 retur til hotellet

18.30 middag

20.00 "Solo" refleksjoner

SøndagReflektsjon og hverdagsintegrering

8.00 Frokost

9.00 Øvelser og “check in”

10.00 Mer om “bodyscan”, øvelser for hverdagslivet

13.30 Lunsj

15.00 “Closing Circle” og avreise etter lunsj 

Programmet kan bli endret i samsvar med gruppens behov eller av hensyn til været. 


Hvem passer dette for?

Denne helgen passer både for dem som er nye innen Mindfulness og for dem som er mer erfarne og som vil benytte seg av muligheten å gå dypere inn i øvelse og tilbringe tid sammen med andre.

I løpet av helgen vil vi gå korte distanser og sitte på bakken. Hver enkelt må ha med seg en dagssekk med ekstra klær, mat og drikke, og det man ellers trenger for å ha en komfortabel opplevelse utendørs. Vårt mål er at helgen skal passe så mange som mulig, så ta kontakt i forkant om du har spesielle behov ifm bevegelse.

Mindfulness kan støtte opp om god mental helse, men denne helgen er ikke terapi. For dem som nylig har hatt / får behandling for psykiske problemer, eller som nylig har opplevd store livshendelser som forverring eller tap, vil helgen ikke være passende.

Vår instruktør

Joy er en av våre turguider, samt instruktør i pilates og mindfulness. På fritiden elsker Joy å tilbringe tiden utendørs; enten det er med ski på beina eller på løpetur med hunden Mimir. Hun har praktisert mindfulness i flere år, og underviser nå i dette. Hennes lidenskap er å hjelpe mennesker å uttrykke seg og å utforske sitt forhold til naturen.

Joy kommer fra England, og har bodd flere år i Alpene, før hun etterhvert flyttet til Norge og falt for Venabygdsfjellet. Hun er opprinnelig utdannet fysioterapeut, men har i senere tid jobbet som turleder og instruktør. Joy har sertifiseringer som UIMLA International Mountain Leader and BASI Nordic Ski Instructor. 


Ta kontakt med Joy på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har noen spørsmål. 

For å bestille, kontakt oss:

telefon: 61 29 32 00

e-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du vil kanskje også være interessert i helgepakken: “yoga og natural movement" og ukespakken: «yoga, natural movement and mindfulness».