Ridning på Venabu

Rideturer for både erfarne ryttere og begynnere

Venabustallen arrangerer turer i fjellet med hest. Ri i kupert fjellterreng; opp på fjelltopper, innover vidda til Dørjuvet eller gjennom en eventyrlig og stille bjørkeskog. For nybegynnere har vi instruksjonstimer og turer i lett terreng, slik at også du som er uerfaren rytter kan få oppleve gleden av å se fjellet fra hesteryggen. 
For deg som ønsker flere dager til hest tilbyr vi 5 dagers rideferie, helgetur (rideweekend) eller rideferie kombinert med yoga. Alle våre turer tilpasses etter deres ønske og nivå.

Opplev fjellet fra hesteryggen i trygge rammer

Vi har i mer enn 35 år tatt med oss turister ut i terrenget på hest, både erfarne og helt uerfarne. For oss er det viktig med en høy standard når det gjelder sikkerhet, service og trygge hester. Vi har innført kvalitetssystem på våre tjenester, og er godkjent av bransjestandarden Hest i Turistnæring.


Rideturer, instruksjon og leierunder

Vi arrangerer turer med varighet fra 1 time til hel dag. For uerfarne ryttere er instruksjon å anbefale før man skal ut på tur. For de yngste barna og engstelig ryttere, tilbys leierunder på 15, 30 eller 60 minutter.

Rideferier og rideweekends

Hos oss kan du velge mellom flere ridepakker. Vi har rideferier/-weekends både for erfarne og uerfarne ryttere. I august har vi også rideferier med yoga inkludert i prisen. I 2021 tilbyr vi igjen Peer Gynt Rideferie, der Peer Gynt forestillingen på Gålå er inkludert i prisen. 

Kanefart og tur med hest og vogn

I vintersesongen tilbyr vi kanefart. I sommersesongen tilbys turer med hest og vogn på forespørsel.

 


Bestill ridning i god tid. 

Alle forespørsler om ridning må skje direkte til Venabustallen - telefon / smsm til 92213456

Vær oppmerksom på at det i perioder er stor pågang. 

 

For mer informasjon og priser se http://www.venabustallen.no, for reservasjon ta kontakt med oss på telefon 92213456 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.