Ridning og Yoga for begynnere

Ukesferier og weekends med ridning og yoga - for uerfarne ryttere

Har du alltid ønsket å lære å ri? På rideferier og -weekends med Venabustallen lærer du grunnleggende rideferdigheter og får ridd turer i fjellet. I år arrangerer vi pakker med ridning og yoga inkludert også for uerfarne ryttere. Om du er øvet rytter, anbefaler vi heller våre pakker med yoga og ridning for erfarne

Se gjerne våre pakker aktiv weekend med yoga og natural movement og ukesferie med yoga, mindfulness og natural movement


Weekend med ridning og yoga - for begynnere

Nyt en helg med nye inntrykk og lærdom. Vi kombinerer rideundervisning, rideturer og restituerende yogatimer.

Ankomst freda, avreise søndag
Uke 31 - fullt!
Uke 32 - ledige plasser!

Passer for: Deg med lite eller ingen rideerfaring

Pris: 4275,- pr pers. Prisen inkluderer fullpensjon, ridning og yoga. Enkeltromstillegg 300,- pr pers. 

Program, weekend med ridning og yoga

Ankomst til middag på fredag. Infomøte med turledere etter middag.
Lørdag: Start dagen med morgenyoga ved vannet. I løpet av timen går vi gjennom viktig muskulatur for rytteren, og målet er at du skal kunne ta med deg noe av kunnskapen opp på hesteryggen. Etter frokost møtes vi i stallen for teori om hestenes kommunikasjon, stell og ridning. Deretter instruksjonstime på ridebanen. Lunsj på hotellet. Ettermiddagen brukes til instruksjon på ridebanen og en 1t tur i lett terreng. Etter middag inviteres du til soft yoga, en restituerende økt etter en lang dag med uvante bevegelser.
Søndag: La kroppen få en god start på dagen med morgenyoga ved vannet. Etter frokost drar vi på 2t ridetur i variert terreng - her kommer gårsdagens lærdom til sin rett. Etter turen venter lunsj på hotellet før avreise.


Rideferie for begynnere med yoga

Rideferie for begynnere starter med timer på ridebanen og avslutter med turer i terrenget, kombinert med yogaøkter tilrettelagt for ryttere og restitusjon. Morgenyoga avholdes ved Fiskeløysa - et lite fjellvann nedenfor hotellet. Her får du en god start på dagen med frisk og klar fjelluft.

Ankomst mandag, avreise fredag
Uke 32 - Ledige plasser!
Uke 33 - Ledige plasser!
Uke 34 - Ledige plasser!

Passer for: Du som har lite eller ingen erfaring med ridning

Pris: 7225,- pr pers inkludert fullpensjon, ridning og yoga. Enkeltromstillegg 500,- pr pers.

Program, Rideferie for begynnere med yoga

Mandag: Ankomst til mddag. Infomøte med turledere etter middag
Tirsdag: Start dagen med morgenyoga tilpasset ryttere, få hjelp til å oppdage viktig ridemuskulatur og bli bedre kjent med egen kropp før ridning. Etter frokost på hotellet møtes vi i stallen for teori og instruksjonstime. Lunsj på hotellet, deretter 1t tur i lett terreng. På kvelden inviteres du til soft yoga, en økt med fokus på restitusjon og rolige bevegelser - tilrettelagt for en kropp som har prøvd nye bevegelser i løpet av dagen.
Onsdag: Formiddagen benyttes til en 90 minutters yogatime. Etter lunsj venter instruksjon+1t tur der vi bygger videre på gårsdagens lærdom.
Torsdag: 90 minutter yogatime på formiddagen. Fokus er på avspenning, pust og timen er tilrettelagt uerfarne ryttere. Etter lunsj venter ukens høydepunkt: 2t ridetur i variert fjellterreng. Kanskje du får prøve litt trav eller galopp i løpet av turen? Turlederen velger dagens rute, og tempo tilpasses gruppens nivå.
Fredag: Morgenyoga ved vannet før frokost og avreise.
Med forbehold om endringer pga værforhold. 


Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 9221 3456 ved spørsmål eller hvis du ønsker å bestille plass.

 

Bildegalleri