Ridning og yoga - for erfarne ryttere

Ukesferier og - weekends med ridning og yoga - for øvede ryttere

Venabustallen arrangerer rideferier og rideweekends hele sommersesongen. I år kan du også delta på ridepakker der yogatimer er inkludert i prisen.  
Dersom du har lite eller ingen erfaring med ridning fra før, anbefaler vi pakker med yoga og ridning for begynnere.

Dersom ridning ikke passer for deg, kan aktiv weekend med yoga og natural movement, eller en ukesferie med yoga, mindfulness og natural movement kanskje være en spennende alternativ.


Weekend med ridning og yoga - for erfarne ryttere

Start dagen med myk morgenyoga ved vannet, før fjellet nytes fra hesteryggen. 

Ankomst fredag, avreise søndag.
Uke 31 - ledige plasser!
Uke 32 - ledige plasser!

Passer for: Ryttere som mestrer trav og galopp.

Pris: 4415,- pr pers. Prisen inkluderer fullpensjon, ridning og yoga. 
Enkeltromstillegg: 300,- pr pers

Program, weekend med ridning og yoga

Ankomst før middag på fredag. Infomøte med turledere etter middag.

Lørdag: Vi starter dagen med morgenyoga ved vannet. Nyt den stille fjellmorgenen med yoga tilpasset ryttere. Fokus ligger på å aktivere kjernemuskulaturen og bli bevisst på egen kroppsholdning. Etter en god frokost møtes vi i stallen for heldagstur med bållunsj. Vi rir over 2 fjelltopper på tur til setra, du kan vente deg fantastisk utsikt og noen fine strekninger med trav og galopp underveis. Vel fremme tenner vi opp bål, der tilberedes dagens lunsj, bestående av pølser fra Annis Pølsemakeri, grønnsakspakker og en lun dessert. Kaffe kokt over bålet hører så klart også med. Rideturen tilbake til hotellet går gjennom stille bjørkeskog. Etter middag inviteres du til soft yoga i vårt yogarom, timen består av rolige bevegelser, pust og avspenning. 

Søndag: Start dagen med morgenyoga ved vannet. Timen vil bli tilpasset gruppens ønsker og behov. Etter frokost rir vi en 3 timers ridetur, dersom vært tillater det går turen innover vidda til Dørjuvet - en dramatisk kløft med 100 meters fall. Vi er tilbake i tide til lunsj på hotellet, før vi sier takk for nå og ønsker deg vel hjem.


Rideferie med yoga - for erfarne ryttere

Nyt en lengre ferie på Venabygdsfjellet med kombinasjonen av lange rideturer i fjellet, og mykgjørende yogaøkter. Nedenfor hotellet ligger fjellvannet Fiskeløysa, i morgentimene er luften frisk og fuglene kvitrer. Morgenyoga ved Fiskeløysa gir en god start på dagen.

Ankomst mandag, avreise fredag.
Uke 32 - ledige plasser!
Uke 33 - ledige plasser!
Uke 34 - ledige plasser!

Passer for: Ryttere som mestrer trav og galopp

Pris: 7150,- pr pers. Prisen inkluderer fullpensjon, ridning og yoga. Enkeltromstillegg 500,- pr pers

Program, Rideferie med yoga - for erfarne ryttere

Mandag: Ankomst til middag. Infomøte etter middag.
Tirsdag: Morgenyoga tilpasset ryttere. Etter frokost møtes vi i stallen for en 2t tur i variert terreng. Lunsj på hotellet før en ny 2t tur i fjellet. Vi har flere ulike ruter å velge mellom, og turleder velger dagens beste rute. Etter middag inviteres du til soft yoga, en yogatime som fokuserer på rolige bevegelser og restituisjon.
Onsdag: Halvdagstur, turen byr på utfordrende terreng, fantastisk utsikt og flere strekninger for trav og galopp. Vi er tilbake til lunsj på hotellet. Ettermiddagen kan benyttes til 90 minutters yogatime med fokus på pust, avspenning og å løse opp i stive og støle muskler. 
Torsdag: Ukens høydepunkt er heldagstur til Lykkjesetra! Turen til setra varer i ca 3 timer, og på veien krysser vi flere fjelltopper med utsikt over Venabygdsfjellet, mot Rondane og Jotunheimen. Lykkjesetra ligger i et lunt seterområde, hestene slippes på beite, og vi serveres lunsj av budeia. På menyen står rømmegrøt, spekemat, rømmevafler og sesongens bær. Rideturen tar omtrent 1,5 time, og går gjennom bjørkeskogen tilbake til stallen. 
Fredag: Morgenyoga ved vannet. Avreise etter frokost
Med forbehold om endring. Morgenyoga vil foregå innendørs ved nedbør eller sterk vind.


Bestilling og spørsmål om rideferier eller rideweekends kan rettes til Venabustallen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 9221 3456