Aktiv weekend med yoga og natural movement

Aktiv helg for en sterkere og mer fleksibel kropp

Bli med på en weekend med nye og motiverende treningsformer, som gjør godt for både kropp og sinn! Vi vektlegger verdien av en sunn kropp og mental balanse, og tilbyr en aktiv helg der du får innføring og kjennskap til treningsformer som gjør deg sterkere, mer fleksibel, og reduserer stress og indre uro. Vi tilbyr også ukesferie med yoga, natural movement og mindfulness.

Pakken er en perfekt kombinasjon av energi og avspenning, og prisen inkluderer ulike former for yoga, veiledet dyp avspenning og flere økter med natural movement. Opphold og alle måltider er inkludert i prisen.

Du trenger ikke å ha erfaring med yoga eller natural movement for å delta. 

Når?

17.-19. juli 2020 - ledige plasser!

24.-26. juli 2020 - ingen ledige plasser

31. juli - 2. august - ingen ledige plasser

Passer for:

nybegynnere og de med noe erfaring fra yoga/natural movement

Kurset vil bli holdt på engelsk.

Pris: 3950,- pr pers på dobbeltrom. Enkeltromstillegg 200,-


Aktiv weekend med Yoga og Natural Movement, 3 dagers program:

Fredag:

Fra kl 1600 Innsjekk

kl 1830 Felles middag, møt instruktørene og bli kjent

kl 2000 Veiledet avspenning (Yoga Nidra)

Lørdag:

kl 0730 Morgenyoga ved vannet, 30 min (Hatha Yoga)

kl 0815 Frokost

kl 1000 Natural movement, 90 min

kl 1200-1330 Lunsj

kl 1330 Natural movement, 90 min

kl 1600 Yin Yoga, 90 min

kl 1830 Felles middag på hotellet, etterfulgt av dans og bål ved vannet

Søndag:

kl 0730 Morgenyoga ved vannet, 30 min (Hatha Yoga)

kl 0815 Frokost

kl 1000 Natural movement, 90 min

kl 1200 Felles lunsj før avreise

Bli gjerne en dag lenger dersom du ønsker å utforske området på egenhånd eller bestille en privattime med Yoga eller Natural movement. 


Litt om instruktørene

Ania Zaborowska (Yoga)

Ania er sertifisert yogainstruktør, og har studert yoga i Thailand, Bali, Sverige og Polen. Ania er opprinnelig polsk, og hennes yogatimer foregår på engelsk.

Anias første lidenskap var dans, som hun praktiserte i 16 år, før fattet interesse for psykologi da hun studerte pedagogikk. Da hun etter hvert prøvde yoga for første gang, falt brikkene på plass – dette ville hun fortsette med!

Ania har tilbydd yogatimer på Venabu siden vinteren 2018. Hun ønsker å dele sin kunnskap om yoga og lidenskap for denne treningsformen med sine deltakere. Hun underviser på en rolig og mild måte, og hjelper deg å oppdage hva yoga er for deg.

Antonia Haga (Natural Movement)

Antonia er finsk toppidrettsutøver, med blant annet flere medaljer fra VM, EM og nasjonale mesterskap i mountain bike orientering. Hun konkurrerer også i mountain biking, hinderløp og har erfaring med langrenn. Antonia har tidligere undervist i orientering i Australia.

Antonia er en leken sjel, som liker å utforske nye måter å bevege seg på. Hun har erfaring med yoga, parkour og klatring. Hun underviser på en leken og inspirerende måte, der du blir tatt gjennom øvelsene steg for steg. Antonia er flink til å ta utgangspunkt i deltagernes nivå, slik at alle får mest mulig ut av øktene.


Hva er Yoga?

Yoga er en treningsform ikke bare for kroppen, men også for hodet. I over 5000 år har yoga blitt praktisert, utfra indisk filosofi. Det har etter hvert utviklet seg ulike yogastiler, men felles for de fleste er at fysiske øvelser og posisjoner kombineres med pusteteknikker, meditasjon og avspenning.

Yoga reduserer stress og øker kroppens energinivå, bedrer kroppens fleksibilitet, styrke og holdning. Yoga kan også hjelpe deg å være mer tilstede her og nå, og å få bedre konsentrasjon.

Du vil i løpet av helgen få kjennskap til:

Hatha Yoga – en mild praksis, der du får kjennskap til grunnleggende yoga posisjoner.

Yin Yoga – en rolig yogastil hvor hver posisjon holdes over lengre tid, med mål om å øke sirkulasjon til ledd og øke fleksibilitet.

Yoga Nidra – en guidet meditasjon og bevisst avspenning, lagt til rette for å oppnå total fysisk og psykisk avspenning.

Hva er Natural Movement?

Har du tenkt over hvordan små barn leker og beveger seg? Enkelt og lett med smidige bevegelser. Denne ferdigheten glemmes ofte ettersom vi blir eldre. Gamle skader, mye stillesitting og svakhet i «glemt» muskulatur fører til verkende og stive kropper.

Natural Movement er nettopp det – naturlige bevegelser. Satt i system for å styrke og øke mobiliteten i hele kroppen, og på denne måten frigjøre energi, balanse og kroppsbevissthet. Du vil i løpet av helgen lære ferdigheter som du enkelt kan implementere i din hverdag.

Du får hjelp og veiledning av vår instruktør, slik at du får en trygg introduksjon til denne nye treningsformen. Antonia sørger for god oppvarming og nedtrapping, for at du skal få størst mulig utbytte av treningsøktene.

"You don't stop playing when you get old. You get old when you stop playing!"


Ta en kikk på Aktiv ferie med yoga, mindfulness og natural movement, 7 dagers program og Mindfulness i naturen

Har du spørsmål om programmet eller innholdet ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bestillinger sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.