Aktiv ferie med yoga, mindfulness og natural movement

Få økt energi og indre ro

Tilbring en uke på vakre Venabygdsfjellet, sør for Rondane Nasjonalpark. Opplev økt energi, indre ro og lær noen nye ferdigheter for å ta vare på kropp og sinn. I løpet av uken utforsker vi hvordan vi kan bruke naturen til å finne ro, vi praktiserer yoga for økt avspenning og velvære, og vi blir litt sterkere og mer fleksible med natural movement. Vi tilbyr også Aktiv weekend med yoga og natural movement i sommer.

Inkludert i pakken er overnatting, alle måltider og aktiviteter. Programmet er lagt opp for å hjelpe deg å redusere stress, og la deg få prøve ut nye treningsformer i trygge rammer. Kombinasjonen av mindfulness, yoga og natural movement legger til rette for et sunnere, roligere og mer produktivt liv – et liv fylt med energi og velvære!

Ferien passer for deg som har lite eller ingen erfaring med yoga, mindfulness eller natural movement.


Når?

15. - 21. august 2020 - ledige plasser

Flere datoer kommer!

Passer for:

Begynnere eller de med litt erfaring fra yoga, mindfulness eller natural movement

Kurset vil bli holdt på engelsk.

Pris:

9950,- pr pers inkludert fullpensjon og aktivitetsprogram.

Enkeltromstillegg 600,- pr pers.


Aktiv ferie med yoga, mindfulness og natural movement, 7 dagers program

Dag 1:

kl 19.00 Felles middag og bli kjent

kl 20.00 Veiledet avspenning, 60 min

 

Dag 2 – Introduksjon og Observasjon

kl 08.00 Frokost

kl 10.00 Natural Movement, 90 min

kl 12.00 Lunsj

kl 14.30 Hatha Yoga, 90 min

kl 19.00 Middag

kl 20.00 Dans og bål ved vannet

 

Dag 3 – Power

kl 08.00 Frokost

kl 10.00 Hatha Yoga, 90 min

kl 12.00 Lunsj

kl 15.30 Natural Movement, 90 min

kl 19.00 Middag

kl 20.00 Recovery stretching

 

Dag 4 – Mindfulness og gi slipp

kl 08.00 Frokost

kl 09.30 - 13.00 Wild Mindfulness

kl 15.30 Yin Yoga, 90 min

kl 19.00 Middag

kl 20.00 Filmkveld

 

Dag 5 – Yin og Yang: energi og avspenning

kl 08.00 Frokost

kl 10.00 Natural Movement, 90 min

kl 12.00 Lunsj

kl 16.00 Natural movement, 90 min

kl 19.00 Middag

kl 20.00 Yoga Nidra

 

Dag 6 – Mindfulness og gi slipp

kl 08.00 Frokost

kl 09.00 – 1200 Wild Mindfulness

kl 12.00 Lunsj

kl 14.00 Tapping, 60 min

kl 16.00 Hatha Yoga, 60 min

kl 19.00 Middag

kl 20.00 Bål og dans ved vannet

 

Dag 7 – Avreisedag

kl 08.00 Frokost

kl 10.00 Yoga og natural movement, 120 min

kl 12.30 Lunsj, avreise etter lunsj


Våre instruktører

Ania Zaborowska (Yoga)

Ania er sertifisert yogainstruktør, og har studert yoga i Thailand, Bali, Sverige og Polen. Ania er opprinnelig polsk, og hennes yogatimer foregår på engelsk.

Anias første lidenskap var dans, som hun praktiserte i 16 år, før fattet interesse for psykologi da hun studerte pedagogikk. Da hun etter hvert prøvde yoga for første gang, falt brikkene på plass – dette ville hun fortsette med!

Ania har tilbydd yogatimer på Venabu siden vinteren 2018. Hun ønsker å dele sin kunnskap om yoga og lidenskap for denne treningsformen med sine deltakere. Hun underviser på en rolig og mild måte, og hjelper deg å oppdage hva yoga er for deg.

 

Antonia Haga (Natural Movement)

Antonia er finsk toppidrettsutøver, med blant annet flere medaljer fra VM, EM og nasjonale mesterskap i mountain bike orientering. Hun konkurrerer også i mountain biking, hinderløp og har erfaring med langrenn. Antonia har tidligere undervist i orientering i Australia.

Antonia er en leken sjel, som liker å utforske nye måter å bevege seg på. Hun har erfaring med yoga, parkour og klatring. Hun underviser på en leken og inspirerende måte, der du blir tatt gjennom øvelsene steg for steg. Antonia er flink til å ta utgangspunkt i deltagernes nivå, slik at alle får mest mulig ut av øktene.

 

Joy O'Flanagan (Mindfulness)

Joy er en av våre turguider, samt instruktør i pilates og mindfulness. På fritiden elsker Joy å tilbringe tiden utendørs; enten det er med ski på beina eller på løpetur med hunden Mimir. Hun har praktisert mindfulness i flere år, og underviser nå i dette. Hennes lidenskap er å hjelpe mennesker å uttrykke seg og å utforske sitt forhold til naturen.

Joy kommer fra England, og har bodd flere år i Alpene, før hun etterhvert flyttet til Norge og falt for Venabygdsfjellet. Hun er opprinnelig utdannet fysioterapeut, men har i senere tid jobbet som turleder og instruktør. Joy har sertifiseringer som UIMLA International Mountain Leader and BASI Nordic Ski Instructor. 


Hva er Yoga?

Yoga er en treningsform ikke bare for kroppen, men også for hodet. I over 5000 år har yoga blitt praktisert, utfra indisk filosofi. Det har etter hvert utviklet seg ulike yogastiler, men felles for de fleste er at fysiske øvelser og posisjoner kombineres med pusteteknikker, meditasjon og avspenning.

Yoga reduserer stress og øker kroppens energinivå, bedrer kroppens fleksibilitet, styrke og holdning. Yoga kan også hjelpe deg å være mer tilstede her og nå, og å få bedre konsentrasjon.

Du vil i løpet av uken få kjennskap til:

Hatha Yoga – en mild praksis, der du får kjennskap til grunnleggende yoga posisjoner.

Yin Yoga – en rolig yogastil hvor hver posisjon holdes over lengre tid, med mål om å øke sirkulasjon til ledd og øke fleksibilitet.

Yoga Nidra – en guidet meditasjon og bevisst avspenning, lagt til rette for å oppnå total fysisk og psykisk avspenning.

Hva er Natural Movement?

Har du tenkt over hvordan små barn leker og beveger seg? Enkelt og lett med smidige bevegelser. Denne ferdigheten glemmes ofte ettersom vi blir eldre. Gamle skader, mye stillesitting og svakhet i «glemt» muskulatur fører til verkende og stive kropper.

Natural Movement er nettopp det – naturlige bevegelser. Satt i system for å styrke og øke mobiliteten i hele kroppen, og på denne måten frigjøre energi, balanse og kroppsbevissthet. Du vil i løpet av helgen lære ferdigheter som du enkelt kan implementere i din hverdag.

Du får hjelp og veiledning av vår instruktør, slik at du får en trygg introduksjon til denne nye treningsformen. Antonia sørger for god oppvarming og nedtrapping, for at du skal få størst mulig utbytte av treningsøktene.

"You don't stop playing when you get old. You get old when you stop playing!"

Hva er Mindfulness?

Mindfulness er en metode som hjelper deg å være mer tilstede i nuet, å finne ro, konsentrasjon og få klarhet i egne tanker. I løpet av denne ferien får du muligheten til å utforske Wild Mindfulness – en praksis der naturen brukes aktivt for å utvikle indre ro og innsikt.

Mindfulness har vist seg å redusere stress, angst og grubling. Mange opplever også å få bedre fokus og hukommelse. Teknikkene kan hjelpe deg å håndtere følelser, og støtter oss i relasjoner til andre. 


Ta en kikk på  Aktiv weekend med yoga og natural movement og Mindfulness i naturen

Har du spørsmål om programmet eller innholdet ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bestillinger sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.