Informasjon ang korona

Her vil vi legge ut informasjon relatert til Korona-situasjonen, og hvordan vi på Venabu forholder oss til den.


Oppdatering 18. mai 2020:
  • Venabu åpner for gjester 5. juni. 
    • Vi vil forholde oss til de retningslinjer som er satt og bl.a. ha god plass i spisesalen, ingen buffet og ellers tilrettelagte løsninger. Har du spørsmål kan du kontakte oss på tlf: 61293200 
  • Venabustallen åpner 15. juni. Nødvendige smitteverntiltak er på plass. Se Venabustallen sine sider for praktisk informasjon.
Oppdatering 29. april 2020:
  • I løpet av første uke av mai vil vi kontakte alle som har bestilt billetter til Peer Gynt 2020 (som dessverre er avlyst).
Oppdatering 24. april 2020
  • Vi planlegger å åpne opp for gjester i juni. Vi vil da ha forholdsregler i tråd med Folkehelseinstituttet sine retningslinjer.
  • Venabu Hytter åpner nå for utleie. 

 

Onsdag 18. mars dro de siste vintergjestene og vi stengte hotellet inntil videre. 

Hotellet skulle fram til nå vært fylt med gjester fra England, Nederland, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrike, Italia og USA. 

Uken før påske skulle årets Vintersportsuke for funksjonshemmede blitt arrangert for 55. gang på Venabu. Alle har gledet seg stort til aktive dager med deilig snø i fjellet, men slik ble det ikke i år.

De ansatte er permittert, sola skinner og vi har (enn så lenge) de beste snøforhold. Det var en merkelig påske, ikke fullt av folk nå slik det skulle ha vært.

Det blir en pause i den travle hverdagen for oss. For noen rundt i landet har det blitt travlere dager enn noen sinne, mens for mange har det stoppet opp. Kanskje er det det vi trenger? En stopp til å observere det som skjer. En pause og mer tid som kan benyttes til å reflektere over livet. Det skjer mye fra dag til til dag. Det å bevare en positiv holdning av optimisme og tillit tror vi er viktig for å beholde troen på at alt vil ordne seg til det beste for alle. Det vil nok ta tid, så nå er det kanskje viktigere enn noen gang å vise omsorg for hverandre.

Vi satser på en god sommersesong og gleder oss til å se dere her på fjellet.


Informasjon fra Folkehelseinstiuttet